Home Meest recent Geld verdienen met producten testen

Geld verdienen met producten testen

2
producten testen

Vind je het leuk om mee te werken aan vernieuwd onderzoek en geef je graag je mening? Dan zijn websites als testpanel.nl en product-testen.com echt iets voor jou! Test verschillende producten en ontvang hier geld of producten voor.

Hoe werkt het?

Je krijgt wekelijks een mail met een product dat getest kan worden. Als je je hier voor aanmeldt, krijg je vervolgens een bevestiging in je mailbox. Je krijgt het testproduct dan binnen een week thuis gestuurd. Na de testperiode ontvangt iedere deelnemer een formulier thuis waar je je persoonlijke ervaring/mening op mag invullen. Vaak mag je het product na het testen houden.

Beloningen

De beloning voor dit werk is niet erg hoog en je zult hier dan ook niet rijk van worden maar het is wel om te doen! Je leert nieuwe producten kennen en je leert om je mening op een andere manier te geven. Als beloning krijg je vaak een aantal punten die je kan inwisselen voor geld of cadeaus. Dit is vaak 10 tot 25 euro per product. Bij testpanel.nl krijg je punten die je later weer kan inwisselen op voordeelsparen.nl. Hier kun je kiezen voor een product of dagje weg. Makkelijk verdienen en leuk om te gebruiken ;).

Ook zijn er verschillende winkels en tijdschiften die testpanels hebben; jumbo.nl, Libelle.nl, Kieskeurig.nl en Radar.nl

2 REACTIES

  1. Ik heb er wel interesse in maar, over welke producten zal het dan gaan? En ik begrijp de tekst beloningen niet helemaal. Ik neem aan dat je in euro’s je verdiensten krijgt . Zou u me wat informatie willen geven over de producten die u wilt laten tester door de mensen en wat je ongeveer verdient en hoe dat werkt. Via de mail. Bedankt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here