Geld verdienen met producten testen

Vind je het leuk om mee te werken aan vernieuwd onderzoeken en geef je graag je mening? Dan zijn websites als testpanel.nl, product-testen.com en reviewclub.nl echt iets voor jou! Test verschillende producten en krijg in ruil daarvoor producten of een andere beloning.

Hoe werkt producten testen voor geld?

Je krijgt wekelijks of een keer per twee weken een mail met producten die getest kunnen worden. Als je je hier voor aanmeldt, krijg je vervolgens een bevestiging in je mailbox. Afhankelijk van je leeftijd, geslacht en verdere algemene gegevens wordt je uitgekozen om het product te testen. Je krijgt het testproduct dan binnen een week thuis gestuurd. Na de testperiode ontvangt iedere deelnemer een formulier thuis waar je je persoonlijke ervaring/mening op mag invullen. Vaak mag je het product na het testen houden.

Tip: Meld je alleen aan voor de producten waar je echt geïnteresseerd in bent. Je bent namelijk verplicht om het product te  reviewen of beoordelen. Als het om een product gaat, waar je niet geïnteresseerd in bent, is dit niet leuk en duurt het langer dan bij een product dat je interesse wel heeft.

Beloningen met producten testen

De beloningen voor dit werk zijn niet erg hoog en je zult hier dan ook niet echt rijk van worden maar het is natuurlijk wel leuk om te doen! Je leert nieuwe producten kennen en je leert om je mening op een professionele manier te verwoorden. Als beloning krijg je vaak een aantal punten die je kan inwisselen voor geld of cadeaus. Dit is vaak 10 tot 25 euro per product. Bij testpanel.nl krijg je punten die je later weer kan inwisselen op voordeelsparen.nl. Hier kun je kiezen voor een product of dagje weg. Makkelijk verdienen en leuk om te gebruiken ;).

Reviewclub.nl werkt iets anders. Deze site stuurt over het algemeen wat duurdere producten op om te testen. Je test gedurende een maand en schrijft in totaal 2 tot 4 reviews over het product. Achteraf kun je het product met een flinke korting overkopen. Producten die zoal getest worden zijn bijvoorbeeld fotocamera’s, koelkasten, wasmachines en geluidsinstallaties. Het ontvangen en terugsturen van het product naar Reviewclub.nl is gratis.

Welke producten kun je testen?

Welke producten je kunt testen is erg verschillend. Bij de Reviewclub krijg je zoals hierboven beschreven vaak wat duurdere producten. Bij andere websites kun je je opgeven voor goedkopere producten.

 • Smartphones
 • (Foto)camera’s
 • Games
 • Boodschappen
 • Dierenvoeding
 • Elektrische tandenborstel
 • Stofzuigers
 • Wasmiddel
 • Shampoo of andere persoonlijke verzorging

Ook zijn er verschillende winkels en tijdschriften die testpanels hanteren. In Nederland zijn dit onder andere Jumbo.nl, Libelle.nl, Kieskeurig.nl en Rader.nl. Het is aan te raden om je bij verschillende website aan te melden en de mailings goed in de gaten te houden. Als je een product ziet dat je interesse wekt, kun je aanmelden als testpersoon. Succes!

Lees ook: Bijverdienen in een smaakpanel

4 gedachten over “Geld verdienen met producten testen”

 1. Ik heb er wel interesse in maar, over welke producten zal het dan gaan? En ik begrijp de tekst beloningen niet helemaal. Ik neem aan dat je in euro’s je verdiensten krijgt . Zou u me wat informatie willen geven over de producten die u wilt laten tester door de mensen en wat je ongeveer verdient en hoe dat werkt. Via de mail. Bedankt

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Sitemap