Geld verdienen met producten testen

Vind je het leuk om mee te werken aan vernieuwd onderzoeken en geef je graag je mening? Dan zijn websites als testpanel.nl, product-testen.com en reviewclub.nl echt iets voor jou! Test verschillende producten en ontvang hier geld of producten voor.

Hoe werkt het?

Je krijgt wekelijks of een keer per twee weken een mail met een product dat getest kan worden. Als je je hier voor aanmeldt, krijg je vervolgens een bevestiging in je mailbox. Je krijgt het testproduct dan binnen een week thuis gestuurd. Na de testperiode ontvangt iedere deelnemer een formulier thuis waar je je persoonlijke ervaring/mening op mag invullen. Vaak mag je het product na het testen houden.

Beloningen

De beloning voor dit werk zijn niet erg hoog en je zult hier dan ook niet echt rijk van worden maar daarentegen is erg leuk om te doen! Je leert nieuwe producten kennen en je leert om je mening op een professionele manier te verwoorden. Als beloning krijg je vaak een aantal punten die je kan inwisselen voor geld of cadeaus. Dit is vaak 10 tot 25 euro per product. Bij testpanel.nl krijg je punten die je later weer kan inwisselen op voordeelsparen.nl. Hier kun je kiezen voor een product of dagje weg. Makkelijk verdienen en leuk om te gebruiken ;).

Reviewclub werkt iets anders. Deze website stuurt over het algemeen wat duurdere producten om te testen. Je test gedurende een maand een product en schrijft in totaal 2 tot 4 reviews over het producten. Achter kun je het product met een hoge korting kopen. Producten die zoal getest worden zijn bijvoorbeeld fotocamera’s, koelkasten, wasmachines en geluidsinstallaties.

Ook zijn er verschillende winkels en tijdschriften die testpanels hanteren. In Nederland zijn dit onder andere Jumbo.nl, Libelle.nl, Kieskeurig.nl en Rader.nl.

3 Reacties

  1. Agodeba kiessjon 28/02/2018
  2. Daisy van Sleeuwen 20/09/2015
  3. Daisy van Sleeuwen 18/09/2015

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *