Voetbalwedden tips voor meer succes

Voetbalwedden komt steeds vaker voor onder studenten. Veel studenten merken in hun omgeving dat het tóch wel interessant is om een keer naar te kijken. Reden? Je kunt er veel geld mee winnen (maar ook verliezen). Maar wat zijn nou goede tips om op voetbal te wedden? Wat moet je juist wel spelen en wat moet je juist niet doen? 

Voetbalwedden tips: waar moet je rekening mee houden?

Voetbalwedden is vooral voor beginners best lastig. Waar moet je in godsnaam beginnen? Van al die wedstrijden weet je waarschijnlijk niet welke je moet kiezen. Het is daarom verstandig om je eerst wat meer in één van de vele voetbalwedden websites te verdiepen. In het artikel dat we eerder schreven, zijn een aantal websites genoemd waar je de mogelijkheid hebt om te gokken. Alleerst maak je een account aan. Onthoud dat je niet kunt uitbetalen als je geen een paspoort of ID-kaart hebt geüpload. Probeer dus geen frauduleuze trucjes uit te halen met je leeftijd. De goksites worden namelijk streng in de gaten gehouden door overheidsinstanties, hierdoor zullen ze je dus onder geen beding uitbetalen als blijkt dat je valse gegevens hebt ingevoerd.

Voetbalwedden: kansen vergroten

We hebben hieronder enkele voetbalwedden tips om je kans op succes te vergroten:

  • Zorg ervoor dat al je gegevens op de website eerlijk en oprecht zijn. Unibet (of een andere online weddenschap site) zullen nooit een bedrag aan je uitkeren als blijkt dat je valse gegevens hebt ingevoerd.
  • Laat je niet verleiden door hoge quoteringen. Als het nationale team van San Marino tegen Duitsland speelt, en je 13 euro terugkrijgt als San Marino wint, ga dan niet vanwege de hoge quotering op San Marino inzetten. Dan kan je beter je 10 euro op Duitsland inzetten, dan krijg je weliswaar minder terug, maar dan krijg je in ieder geval iets terug.
  • Speel makkelijke weddenschappen waar verliezen moeilijker is dan winnen. Speel bijvoorbeeld weddenschappen waarbij je ‘over 0,5 goals’ speelt. Je zult zien dat de quoteringen laag zijn, maar maak je bijvoorbeeld een combinatie van 3 wedstrijden met over de 0,5 goals, heb je toch een redelijke quotering.
  • Zoek op social media naar tips. Er zijn een aantal succesvolle pagina’s die bijvoorbeeld challenges spelen (van 25 euro naar 1000 euro). Het is lang niet altijd het geval dat zij voor 100% juist zijn, maar je kunt elk moment uit de ‘challenge’ stappen. Een voorbeeld voor een goede tipster is footy tipster.
  • Speel nooit derby’s: het is heel verleidelijk om derby’s te spelen. Bij derby’s worden er vaak aantrekkelijke quoteringen geplaatst. Deze zijn echter onverstandig om te spelen, derby’s kunnen immers vaak alle kanten op.

Wedden voetbal tips: tot slot

Wanneer je deze tips volgt, zul je merken dat je meer rendement behaald. Het is voor veel mensen verleidelijk om hoge quoteringen te spelen. Maar dat is vaak niet de juiste tactiek. Het vele geld maken je blind, maar je kan beter de tijd nemen.

Lees ook: 13 tips voor een goedkope voetbalreis

1 gedachte over “Voetbalwedden tips voor meer succes”

Plaats een reactie

Sitemap