Online geld verdienen met Fiverr

Fiverr is een online platform waar je tegen betaling kleine klusjes kunt doen voor anderen. Je biedt een dienst aan en kunt zelf de vraagprijs bepalen. Een leuke en vaak leerzame manier om een zakcentje bij te verdienen! 

Verdienen met Fiverr: hoe werkt het?

Fiverr is eigenlijk een soort Marktplaats voor kleine klusjes. Aanmelden is gratis en je bent helemaal vrij om jouw skills aan te bieden op freelance basis. Ben jij keigoed in het ontwerpen van websites, het designen van logo’s of vind je het leuk om teksten te schrijven? Vrijwel alles is mogelijk! Wanneer iemand gebruik wil maken van jouw dienst, geef je aan hoe lang je nodig denkt te hebben voor het realiseren van de dienst. Een nadeel is wel dat je pas na het leveren van de opdracht de uitbetaling ontvangt.

Hoeveel levert het op?

Wat het oplevert, is geheel afhankelijk van jouw dienst en hoe goed jij bent. Ben je net begonnen? Dan kun je starten met een klein bedrag en beetje aftasten wat kopers voor jouw dienst willen betalen. In het begin zul je het waarschijnlijk nog niet zo druk hebben. Je doet er goed aan om positieve reacties te werven van je kopers. Door de positieve reacties wordt je voor potentiële kopers betrouwbaarder en kun je op den duur meer geld vragen. In het begin zullen je verdiensten ongeveer tussen de 5 en 10 dollar per opdracht liggen. Je wordt er dus niet heel rijk van, maar het is altijd leuk meegenomen. Daarnaast kun je er van leren en je ondernemersskills ontwikkelen.

Fiverr systeem

De website werkt met drie verschillende niveaus. Om niveau 1 te behalen heb je minimaal 10 positieve beoordelingen nodig. In niveau 2 kun je meer geld gaan vragen voor je diensten. Wel moet je in niveau 2 in 2 maanden tijd 50 positieve diensten hebben behaald. Niveau 3 kun je alleen behalen als je nooit een negatieve reactie hebt ontvangen.

Verdiensten uitlaten betalen

De makkelijkste manier om jouw verdiende centen uit te laten betalen is het laten storten op PayPal rekening. Via PayPal kun je het dan doorboeken naar jouw lopende rekening bij bijvoorbeeld Rabobank of ING. Voor iedere uitbetaling haalt Fiverr 1 dollar van je verdiensten af. Het is daarom verstandiger om in een keer een groter bedrag uit te laten betalen dan meerdere keren een kleiner bedrag. Daarnaast kun je je verdiende geld ook op Fiverr prepaid card laten zetten. Met deze ‘betaalpas’ kun je in de winkel van Fiverr met jouw verdiende geld betalen. Deze prepaid kaart kun je aanvragen op de website van Fiverr.

Voorbeelden van verdienen met Fiverr: video’s maken, teksten vertalen, schrijven van zakelijke teksten, logo’s ontwerpen, websites bouwen, gedichten schrijven en data verwerken.

Lees ook: Geld online bijverdienen met jouw affiliate website

14 gedachten over “Online geld verdienen met Fiverr”

 1. Hoi
  Wie kan mij aub helpen met mijn opdrachten voor LOI ? MBA opdrachten Zijn paar opdrachten en natuurlijk tegen goede betaling ?
  Ik ben voor 2 gezakt van de 6 opdrachten ?

  Beantwoorden
 2. Hi! Ik zoek iemand die een plan van aanpak en onderzoek wilt schrijven van circa 15 bladzijde. Het betreft een HBO-rechten opleiding en onderwerp kan besproken worden.

  Beantwoorden
 3. Hoi, ik zoek iemand die voor mij een opdracht kan maken tegen betaling. Het gaat over het arbeidsrecht. Aan de hand van een casus moet ik een aantal opdrachten uitwerken. Ben je geïnteresseerd stuur mij dan een bericht. Xx

  Beantwoorden
 4. Ik heb een paar opdrachten voor het vak onderzoeksvaardigheden waar ik ontzettend tegenop zit te hikken, omdat ik het gevoel heb dat ik middelbare schoolwerk zit te doen met deze opdrachten. Het is onzinnig en zonde van de tijd en ik heb er wel een paar centjes voor over om dit uit te besteden. Iemand interesse?

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Sitemap