Online geld verdienen met Fiverr

Fiverr is een online platform waar je tegen betaling kleine klusjes kunt doen voor anderen. Je biedt een dienst aan en kunt zelf de vraagprijs bepalen. Een leuke en vaak leerzame manier om een zakcentje bij te verdienen! 

Hoe werkt het precies?

Fiverr is eigenlijk een soort Marktplaats voor kleine klusjes. Aanmelden is gratis en je bent helemaal vrij om jouw skills aan te bieden. Ben jij keigoed in het ontwerpen van websites, het designen van logo’s of vind je het leuk om teksten te schrijven? Vrijwel alles is mogelijk! Wanneer iemand gebruik wil maken van jouw dienst, geef je aan hoe lang je nodig denkt te hebben voor het realiseren van de dienst. Een nadeel is wel dat je pas na het leveren van de opdracht de vergoeding ontvangt.

Hoeveel levert het op?

Dit is geheel afhankelijk van jouw dienst en hoe goed jij bent. Ben je net begonnen? Dan kun je starten met een klein bedrag en beetje aftasten wat kopers voor jouw dienst willen betalen. In het begin zul je het waarschijnlijk nog niet zo druk hebben. Je doet er goed aan om positieve reacties te werven van jouw kopers. Door de positieve reacties wordt jij voor potentiële kopers betrouwbaarder en kun je op den duur meer geld vragen. In het begin zullen je verdiensten ongeveer tussen de 5 en 10 dollar per opdracht liggen. Je wordt er dus niet heel rijk van, maar het is altijd leuk meegenomen.

Fiverr systeem

De website werkt met 3 verschillende niveaus. Om niveau 1 te behalen heb je minimaal 10 positieve beoordelingen nodig. In niveau 2 kun je meer geld gaan vragen voor je diensten. Wel moet je in niveau 2 in 2 maanden tijd 50 positieve diensten hebben behaald. Niveau 3 kun je alleen behalen als je nooit een negatieve reactie hebt ontvangen.

De makkelijkste manier om jouw verdiende centen uit te laten betalen is het laten storten op PayPal rekening. Via PayPal kun je het dan doorboeken naar jouw lopende rekening. Daarnaast kun je je verdiende geld ook ook op Fiverr prepaid card laten zetten. Met deze ‘betaalpas’ kun je in de winkel met jouw verdiende geld betalen. Deze prepaid kaart kan je aanvragen op de website van Fiverr.

Voorbeelden van diensten die je op Fiverr kunt aanbieden zijn: Filmpjes maken, teksten vertalen, zakelijke teksten schrijven, logo’s ontwerpen, websites bouwen, gedichten schrijven en data verwerken.

3 Reacties

  1. Serv 26/03/2018
  2. Saar 09/05/2017
    • Samira 27/05/2017

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *