Geld online bijverdienen met jouw affiliate website

Dat er (groot) geld valt te verdienen op het internet, daar is menig student al achter. Wij hebben daar op onze website meerdere malen aandacht aan besteed. Soms is het eenvoudiger dan je denkt. Vandaag lichten we uit: geld verdienen met een affiliate website.

Hoe verdien je geld met je website?

Stel nou, jij hebt een leuk domeinnaam (de naam van je website) geregistreerd en je hebt zin om wat te ondernemen. Echter heb je in je drukke studentenleven geen tijd om dagenlang achter een computer te werken en zaken te regelen. Dan is het misschien iets voor jou om te kijken naar een affiliate website. Met een affiliate website verwijs jij je bezoekers door naar websites van bedrijven die bepaalde producten aanbieden. Jij zelf hebt slechts de taak om je bezoekers vanuit jouw website naar de website van het bedrijf toe te loodsen. Met een zogenaamd script kan jij eenvoudig een affiliate website opzetten. Een affiliate website script die je op je website kan plaatsen, kan je eenvoudig aanschaffen via affiliatewinkels.nl.

En hoe nu verder?

Goed, laten we er vanuit gaan dat je je licentie inmiddels hebt aangeschaft. Je kan er voor kiezen om het pakket eenvoudig op je server te laten installeren. Je kan dan direct aan de slag met jouw affiliate website en je kan beginnen met het aansluiten bij affiliate netwerken. Bij grote affiliate netwerken als Zanox, Daisycon en Tradetracker kunnen eenvoudig in het script worden geïmplementeerd. Dit wordt hier goed uitgelegd.

Zonder domein toch een affiliate webshop

Ben je iets minder creatief maar wil je toch graag een extra zakcentje verdienen met een affiliate webshop? Dan is wellicht een kant en klare affiliate shop iets voor jou. Hierin staan al feeds waardoor je er een stuk minder werk aan hebt! Voordeel hieraan is ook dat je al vanaf 150 euro een draaiende webshop kan hebben!;) Zonder al te veel kennis kan jij al een affiliate webshop draaiende houden! Je kan vanuit je luie stoel je focus leggen op de marketing, en je klanten doen de rest!;)

Plaats een reactie

Sitemap