Met deze tips haal je een voordelige vibrator in huis

Iedereen komt op dat punt in zijn leven dat de aanschaf van een sextoy, zoals een vibrator, een must is. Maar niet iedereen heeft geld om een splinternieuwe, dure vibrator aan te schaffen. En laten we eerlijk zijn, veel modellen zijn niet bepaald goedkoop…

Gelukkig zijn wij er om je te helpen een goede én voordelige vibrator in huis te halen. Of je nu een simpele vibrator zoekt of een model met verschillende standen en functies; met de volgende tips heb jij binnen de kortste keren een topvibrator in handen!

1. Zoek online naar een vibrator

Het is niet alleen gemakkelijker om je favoriete vibrator op het internet aan te schaffen, maar vaak ook nog eens goedkoper. De keuze online is namelijk onbeperkt; je hebt veel meer opties dan dat je naar een fysieke winkel zou gaan.

Ben je op zoek naar een goedkoop vibrerend eitje voor studenten? Een duo vibrator? Een ouderwetse Tarzan? Of de moderne Womanizer? Tik het in op Google en je krijgt er tientallen te zien, in allerlei verschillende prijsklassen.

2. Koop samen met een of je vriend(in)

Heb je een partner in je leven? Of een goede vriendin die ook wel een vibrator kan gebruiken? Dan kan het heel leuk én voordelig zijn om samen je nieuwe speeltje te kopen.

Het voordeel hiervan is dat je kunt profiteren van ‘2 halen, 1 betalen’ acties, die best vaak worden gelanceerd. Vooral tijdens bepaalde uitverkoopperiodes, Black Friday, feestdagen, etc. Dat scheelt weer, toch?

Lees ook: Tips om geld te besparen op uiteten.

3. Lees artikelen over het kopen van de goedkoopste vibrator


Aangezien sextoys tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit veel levens, zijn er behoorlijk veel artikelen en blogs over geschreven. Typ simpelweg: ‘Goedkoopste vibrator kopen’ in op Google en je krijgt tal van artikelen te zien.

Vaak wordt in deze artikelen een top 5 of 10 beschreven van de beste goedkoopste vibrators op de markt, met al hun plus- en minpunten. Een handige manier om erachter te komen welke modellen geen aanslag plegen op je budget dus…

4. Bekijk klantbeoordelingen

Bekijk klantbeoordelingen

Ben je op zoek naar de beste vibrator van 2022 maar wil je geen fortuin uitgeven? Dan is het een goed idee om een aantal klantbeoordelingen te lezen van de vibrator die je op het oog hebt. Er zijn namelijk genoeg betaalbare opties op de markt, maar je wilt er uiteraard zeker van zijn dat deze langer meegaan dan 1 week…

Recente reviews van mensen die je zijn voorgegaan in de aankoop van een vibrator, zeggen veel over de kwaliteit van de toy. Zijn de beoordelingen veelal slecht? Dan kun je beter even verder zoeken. Lees je juist veel lovende recensies? Dan zou je de gok prima kunnen wagen!

5. Ga voor de oudere modellen

Er worden steeds nieuwe modellen vibrators op de markt gebracht. En dat is top, mensen willen immers uit veel toys kunnen kiezen.

Houd echter in je achterhoofd dat, hoe geweldige de nieuwste modellen er ook uit zien, je deze waarschijnlijk helemaal niet nodig hebt. Je betaalt nu eenmaal vaak voor het ‘nieuwe’, terwijl oude modellen net zo goed of zelfs beter werken.

Wil je dus een goedkope vibrator aan de haak slaan? Ga dan op zoek naar oudere modellen van bijvoorbeeld Satisfyer of Womanizer, in plaats van voor het nieuwste van het nieuwste te gaan.

Tot zover onze tips voor het in huis halen van een voordelige vibrator. Geloof ons; goedkoop is echt niet altijd duurkoop, zolang je je research maar doet!

Plaats een reactie

Sitemap