Huur en verhuur een auto

Een auto is een dure kostenpost. Verzekeringen, benzine en onderhoud zorgen voor een flinke deuk op je maandelijks inkomen. Sinds een paar jaar is het een hype om een auto te delen of te huren bij een particulier. Het scheelt veel tijd en bovenal veel geld.

Een auto huren

Als je student bent heb je vaak geen geld om een auto te onderhouden en is het vaak ook niet nodig om er één aan te schaffen. Maar soms heb je er toch één nodig. Als je bijvoorbeeld naar een locatie moet waar je niet met het OV kan komen of als je een zakelijke afspraak hebt. Het staat netter als je met een auto komt dan met het openbaar vervoer of op de fiets (en je weet bijna altijd zeker dat je op tijd komt). Er zijn verschillende websites waar je een auto kunt huren (met of zonder reclame): BlaBlacarsnappcar en autoeurope. Je betaalt per dag ongeveer 20 tot 50 euro. De prijs wordt bepaald door het type auto en het benzineverbruik.

Ook kun je bijvoorbeeld voor een citytrip of een zomervakantie een auto huren. Huren is goedkoper dan kopen en je kunt je makkelijker verplaatsen dan dat je met het vliegtuig of met de trein reist.

Verhuur een auto

Heb je een auto of heeft een van je ouders een auto over die maar weinig gebruikt wordt? Verhuur een auto en verdien op deze manier makkelijk iets bij! Altijd beter dan dat die ongebruikt in de schuur blijft staan. Het verhuren van je auto is simpel. Je meldt je aan op de website, vult je persoonlijke gegevens in en de gegevens van de auto. De BlaBlacar berekend dan welk bedrag (per uur of per dag) je met de auto kunt bijverdienen.

Lees ook: Gratis office voor studenten

Plaats een reactie

Sitemap