Decoratietips voor een klein budget

Als je binnenkort op kamers gaat wonen ben je misschien al druk bezig met het verzamelen van leuke spullen voor je studentenkamer. Maar als student heb je waarschijnlijk geen ontzettend groot budget voor de inrichting. Wij hebben daarom drie eenvoudige decoratietips samengesteld zodat jij je studentenkamer gezellig en budgetvriendelijk kunt inrichten! 

3 decoratietips voor studenten

Decoratietip 1: Muurstickers

Waarschijnlijk denk je eerder aan het ophangen van een schilderijtje of een set fotolijstjes als je een lege muur ziet, maar muurstickers zijn ook erg leuk om te gebruiken en meestal minder duur dan een schilderij! Een muursticker geeft jouw studentenkamer op een simpele manier een hele leuke en vrolijke uitstraling!

Decoratietip: 2 Planten

Als je wat groen toevoegt aan je studentenkamer krijgt het meteen een frissere look. Daarnaast zijn planten ook goed voor extra zuurstof en de luchtcirculatie in je kamer. Planten zijn een fraaie en goedkope manier om te decoreren en te variëren. Hieronder vind je twee planten die er leuk uit zien én bijna niet dood te krijgen zijn. Zelfs niet in een druk en chaotisch studentenhuis ;).

Decoratietip 3: Kledingrek

Een grote kledingkast neemt veel ruimte in en is vaak redelijk prijzig. Als je deze dus niet kwijt kunt in je studentenkamer, moet je een kleinere kast nemen en kun je het hanggedeelte in je kledingkast gemakkelijk vervangen door een kledingrek. Ook ideaal om te gebruiken als kapstok, zodat je niet op allerlei plekken jassen hebt hangen. Een ideale decoratietip!


Lees ook: 4 multifunctionele meubels voor in je studentenkamer 

Plaats een reactie

Sitemap