De leukste gratis festivals van 2019!

Ook dit jaar hebben wij weer een handige lijst met gratis festivals samengesteld! Zo kun je genieten van een festival zonder dat je je scheel betaalt aan een toegangsticket. Hieronder vind je een overzicht van de leukste gratis festivals van 2019!

Appelpop

Een van de grootste gratis festivals van Nederland is Appelpop. Dit festival wordt gehouden op vrijdag 13 en zaterdag 14 september in het Gelderse Tiel. Inmiddels wordt het festival alweer voor de 28e keer georganiseerd en is het uitgegroeid van een klein buurtfeest tot een gigantisch event waar grote namen als Douwe Bob, Racoon, Kraantje Pappie, Nielson en Rondé optreden. De aftermovie van 2017 vind je hieronder.

Breda Barst

Twee dagen vol rock, popmuziek, metal, punk, dance en elektro in het stadspark Valkenberg. Dit jaar vind het festival op vrijdag 14 en zaterdag 15 september plaats. Op dit moment zijn de eerste namen bekend. Dit zijn onder andere Navarone, Ruv en Fata Boom. Houd de website daarom goed in de gaten voor meer namen!

Parkpop

Dit giga grote gratis festival is ieder jaar vaste prik in Den Haag!  Het festival is dit jaar wel iets kleiner dan andere jaren maar dat mag de (gratis) pret zeker niet druk. Er zijn al een aantal artiesten bekend zoals Ilse de Lange, Ronnie Flex en Maan. Parkpop vind dit jaar plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 én zondag 30 juni. Op vrijdag barst het feest los in de binnenstad van Den Haag. Op zaterdag en zondag gaat het festival verder in het Zuiderpark. Bekijk hier de website voor meer informatie.

Metropolis Festival

Op zondag 30 juni 2019 vindt de 31e editie van Metropolis Festival plaats in het Zuiderpark te Rotterdam. Helaas zijn we op dit moment nog iets te vroeg om namen te kunnen. Rond half mei worden de eerste namen bekend gemaakt. Gelukkig kun je hieronder alvast de aftermovie van 2017 bekijken!

Wil je toch naar een betaald festival? Kijk dan eerst eens op de I’M IN app. Met I’M IN kun je het hele jaar door gratis tickets voor de leukste events en festivals winnen. Hoe vaker je draait, hoe groter de kans op een gratis kaartje!

Ken jij een gratis festival die écht een fantastische line-up heeft, of eentje die gewoon wat aandacht verdiend? Laat het ons dan vooral weten in de reacties hieronder!

Lees ook: Zomerbaan: werken op festivals 

Plaats een reactie

Sitemap