Cadeautips voor budgetprijzen

Een beetje student heeft niet de wereld te besteden. Maar toch wil af en toe een leuk cadeautje aan een speciaal iemand geven. Je kunt natuurlijk een fles van je favoriete drankje meenemen, maar dat kan altijd origineler. Daarom hebben we hieronder een aantal cadeautips voor budgetprijzen voor je! 

Kopje koffie?

Natuurlijk ken je de mok met opdruk. Veelal staan ze vol clichés en zijn ze overal te koop. Een beetje student heeft zijn eigen clichés en die zijn meestal niet standaard. Wist je dat drinkmokken laten bedrukken helemaal niet zo duur is? Geef je vriend een bedrukte drinkmok met een grappige tekst over jullie eigen grap of ervaring. Grote kans dat de mok voor altijd zijn of haar favoriet blijft.

Warme voeten

Waar je ook altijd mee aan kan komen zijn vrolijke sokken. Veel studenten kiezen voor gemak en nemen ieder weekend hun was mee naar thuis-thuis. Om deze reden is het altijd handig om een grote voorraad sokken te hebben. Vrolijke sokken zijn meestal lekker warm, wat in een studentenhuis weleens goed van pas kan komen. Al geef je lelijke sokken, je vriend of vriendin is er blij mee, alleen al als herinnering aan jou.

Herinneringen

Hoe geef je herinneringen voor een verjaardag? Dat is simpel: in een schatkistje. De mooiste schatkistjes zijn voor een klein prijsje te koop. Let op: dit is wel een cadeau dat wat voorbereiding vergt. Je kunt bijvoorbeeld een jaar lang allerlei herinneringen bewaren. Een bierviltje uit de kroeg waar je een leuke avond had, een muntje van dat geweldige festival waar je samen was, etc etc etc.

Creacadeau

Ga naar de kringloop en koop een elpee. Het liefst natuurlijk met foute muziek. Vervolgens koop je een goedkope klok en sloop je daar het uurwerk uit. Het is even knutselen, maar dat uurwerk maak je aan de B-kant van de elpee vast, de wijzers aan de A-kant. Zo krijg je een zelfgemaakte klok die niemand heeft! Hoewel, deze tip wordt wellicht door meer mensen gelezen…

Iets voor de studentenkamer

Studentenvrienden die op kamers zitten, zullen het altijd leuk vinden als je wat sfeervols geeft voor hun studentenkamer. Is het bijna kerst? Dan is een mini kerstboom een goed idee. Is het bijna Pasen? Dan kun je paasdecoratie kopen. Maar ook een leuke poef of schilderij zullen het altijd goed doen.

Een geurtje

“Een geurtje is toch veel te duur?” hoor ik je nu denken. Nee! Kijk eens bijvoorbeeld bij Zara of Pull & Bear! Daar heb je voor tien euro heerlijk parfums die bijna net zo lekker ruiken als dure designergeuren.

Deze blogpost is gepubliceerd in samenwerking met een externe partij

Bekijk ook: 4 multifunctionele meubels voor je studentenkamer

Plaats een reactie

Sitemap