Beste smartphones voor 300 euro

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen? Tegenwoordig zijn er hippe telefoons te koop met goede specificaties zónder dat je daar 1.000 euro voor neer hoeft te tellen.

Smartphone voor 300 euro

Je smartphone is je leven en moet gewoon goed werken. Je wilt de hele dag door appen, foto’s maken of een serie kijken. Voor 300 euro kun je op dit moment een complete smartphone kopen met hip ontwerp, luxe features en veel geheugen. In deze top vijf staan de beste telefoons die vanaf 18 euro per maand beschikbaar zijn als je het goedkoopste telefoonabonnement afsluit.

1. Motorola One Vision

De beste smartphone die je kunt kopen voor 300 euro is de Motorola One Vision. Deze hippe smartphone heeft een groot 6,3 inch beeldscherm met een ovaalvormig front camera. Op het gebied van de camera’s is de Motorola alle andere aanbieders in deze categorie ver voor. De primaire camera heeft 48 megapixels waarmee je schitterende foto’s kunt maken.

Een ander pluspunt van de Motorola One Vision is het Android One besturingssysteem. Dat is een pure versie van Android waardoor je razend snel de nieuwste updates krijgt. De One Vision heeft een snelle processor met 4 GB aan werkgeheugen en daarmee is deze budget telefoon snel genoeg voor zware apps en gaming. De flinke accu biedt een goede accuduur en je laadt deze telefoon weer snel op. De Motorola One Vision heeft ook nog eens lekker veel opslagruimte, namelijk 128 GB.

Prijs: variërend € 259 – € 299

2. Samsung Galaxy A50

De nummer één smartphone fabrikant in de wereld mag in deze lijst natuurlijk niet ontbreken. De Samsung Galaxy A50 is een complete smartphone met verschillende pluspunten. Het toestel heeft een hip ontwerp met extra groot 6,4 inch AMOLED beeldscherm. Beelden en films die je op dit beeldscherm bekijkt zijn kleurrijk en scherp. De Samsung heeft een snelle processor met 4 GB werkgeheugen en nog eens 128 GB aan opslagruimte.Je kunt duizenden foto’s maken voordat je überhaupt op de helft van je opslagruimte bent.

Foto’s ga je gegarandeerd maken met dit toestel. De drievoudige hoofdcamera zorgt voor mooie foto’s. De derde camera heeft een breedhoek lens zodat je nog meer in beeld krijgt. Een forse 4.000 mAh accu zorgt voor een uitstekende accuduur.

Prijs: variërend € 259 – € 349

3. Meer geheugen: Xiaomi Mi 9 Lite

Naast Huawei is Xiaomi één van de grootste smartphone fabrikanten uit China. Het merk krijgt in Nederland steeds meer aandacht en dat is niet zo gek. De Xiaomi telefoons kenmerken zich door uitstekende specificaties en net wat betere hardware dan de concurrentie.

De Xiaomi Mi 9 Lite is hiervan een goed voorbeeld. Het hippe toestel heeft een schitterend ontwerp met groot 6,3 inch Super AMOLED beeldscherm en druppelvormige notch (bovenkant van je beeldscherm). In die notch vind je een flinke 32 megapixel camera. De achterzijde heeft drie camera’s waarmee je prachtige foto’s kunt maken. De krachtbron van de Xiaomi is net iets beter dan de andere telefoons in deze lijst. Het is de luxe Snapdragon 710 met 6 GB aan werkgeheugen. Zware games zijn goed speelbaar en je kunt lekker veel bestanden kwijt met 128 GB aan opslagruimte.

Prijs: variërend van € 230 – € 299

4. Huawei P30 Lite

Een van de grootste merken in het budget segment is natuurlijk Huawei. De Chinese fabrikant lanceerde dit jaar de eerste smartphone ooit met wel 50X zoom. Het kleine broertje van deze krachtpatser is de Huawei P30 Lite. Een complete smartphone met groot 6,15 inch beeldscherm in een smalle behuizing. De Huawei smartphone blinkt uit in camera’s. Aan de voorkant tref je een 32 megapixel camera die geholpen wordt door kunstmatige intelligentie. De drievoudige hoofdcamera’s zorgen voor prachtige foto’s in iedere situatie. Het apparaat heeft een snelle processor met 4 GB aan werkgeheugen. Dit alles maakt het een slimme koop voor nog geen 300 euro.

Prijs: variërend van € 286 – € 399

5. Nokia 8.1

De Nokia 8.1 is één van de beste smartphones voor 300 euro. De krachtige Finse smartphone heeft een haarscherp 6,18 inch beeldscherm in een mooi design. Zowel de voorkant als achterkant zijn gemaakt van sterk glas. De krachtbron is een snelle Snapdragon 710 processor en met 4 GB aan werkgeheugen is er niets dat je met dit toestel niet kunt doen.

De camera’s aan de achterkant zijn voorzien van Carl Zeiss optics en waar je mooie foto’s schiet. Een flinke 3.500 mAh accu verzorgt een goede accuduur.

Prijs: variërend van € 286 – € 399

Lees ook: De beste laptop voor studenten

Deze blogpost is gepubliceerd in samenwerking met een externe partij

Plaats een reactie

Sitemap