5 bijzondere banen die bizar goed verdienen

Afgestudeerd en opzoek naar een baan die niks met je studie te maken heeft? Wij hadden er nog nooit van gehoord maar ze bestaan echt. De onderstaande bijzondere banen zijn ronduit raar maar verdienen bizar goed!

5x bijzondere banen

Dierenvoer tester

Heb je stiekem wel eens een hondenbrokje geproefd? Of een hapje katten gelei? Omdat procenten van dierenvoeding ook graag willen weten of hun dierenvoedsel veilig is voor mensen, wordt dit door menselijke testpersonen getest. Naast de veiligheid wordt er getest op de smaak, structuur en aroma. Als dierenvoedsel tester verdien je al gauw 30.000 euro per jaar.

Balsemer

Om een overleden lichaam intact te houden is het van belang om het lichaam te balsemen. Hier zijn uiteraard mensen voor nodig. Als balsemer werk je bij een begrafenisverzekering of rouwcentrum en baart je overledenen op. Het zal voor de meesten geen droombaan zijn maar verdiend wel lekker met maar liefst 35.000 euro per jaar (minimum).

Betaald relaxen

Meubelmakers zijn regelmatig op zoek naar mensen die een avondje willen doorbrengen op een nieuwe stuk meubel zoals een bank, stoel of sofa. Zelfs de bank bij jou in de kamer is getest door echt bankhanger! Voor een fulltime baan is het geen vetpot, zo’n 22.000 euro per jaar. Maar je hoeft dan ook vrij weinig inspanning te leveren ;).

Duiken

Golfbanen zijn regelmatig opzoek werknemers die golfballen willen opduiken. De meeste banen zijn voorzien van allerlei watertjes waar menig golfer zijn golfballen (per ongeluk) inslaat. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen! Een salaris als golfballen duiker levert je ongeveer tussen de 40.000 en 50.000 euro per jaar op!

Fulltime Netflixen

Deze geweldige baan werd werkelijkheid voor een man uit de Amerika. Hij werkt voor Neflix en bekijkt alle content die beschikbaar is op het platform. Hij voorziet iedere film, serie of docu van een tag zodat deze goed vindbaar is voor de kijker. Door de tags kan de content ook gepersonaliseerd worden aan de kijker. Wat je er mee verdiend is niet helemaal duidelijk maar gratis popcorn is in ieder geval inbegrepen!

Lees ook: Bijverdienen met je smartphone

1 gedachte over “5 bijzondere banen die bizar goed verdienen”

Plaats een reactie

Sitemap