Bijverdienen met je smartphone

De meeste studenten zijn zo ongeveer getrouwd zijn met hun smartphones. 24/7 online en volgen wat er te volgen valt. Maar wist je dat je kunt bijverdienen met je smartphone? En het kan je ook nog eens aardig wat opleveren!

De meeste studenten zijn dagelijks in de supermarkt te vinden voor een gezonde, makkelijke of vooral lekkere maaltijd. Met de SmartSpotter app kun je de kosten voor boodschappen flink verminderen. Je bent namelijk aan het ‘werk’ wanneer je boodschappen doet! SmartSpotter betaald jou een klein bedrag inruil voor een aantal vragen of foto’s van een specifieke winkel, productgroep of winkel.

Waarom verdien je geld?

SmartSpotter controleert voor bedrijven of winkeliers en retailers promotiemateriaal en acties op de juiste manier presenteren. Dit doen ze aan de hand van eenvoudige checks. Echter, gaan zij niet zelf alle winkels in Nederland bij langs. Zij besteden dit werk uit aan ‘spotters‘ die op hun beurt een vergoeding ontvangen. Wat je verdiend is sterk afhankelijk van de opdracht. Gemiddeld ontvang je tussen de 2 tot 5 euro per opdracht. Wanneer je ongeveer 3 á 4 per week opdrachten voltooid, kun je er een aardig zakcentje aan overhouden.

Hoe werkt het bijverdienen met je smartphone?

Als spotter krijg je opdrachten toegewezen op basis van je locatie. Wanneer je in Amsterdam woont, krijg je dus andere opdrachten dan in Groningen. Missies die je zoal kunt voltooien zijn bijvoorbeeld kopstellingen, actiemeubelen of een productgroep in beeld brengen door middels van foto’s. Meestal krijg je aansluitend een aantal vragen over de producten. Voorafgaand aan een opdracht wordt je goed geïnformeerd met de voorwaarden waar je aan moet voldoen (bijv. alle producten op de foto zetten en een scherpe foto leveren). Af en toe wordt er een voorbeeldfoto getoond om het nog duidelijker te maken.

Als Spotter heb je geen verplichtingen en kun je opdrachten uitvoeren wanneer jij dat wilt. Wanneer je een opdracht accepteer in de app, heb je een uur de tijd om deze te voltooien. Hierna wordt hij gecanceld en ontvang je geen vergoeding.

Get your money

Het geld dat je verdiend hebt met het voltooien van opdrachten kun je naar je eigen rekening over laten maken. Je moet dan wel een minimaal bedrag van 20 euro hebben verdiend.

Om de kwaliteit van de opdrachten na te gaan, wordt iedere opdracht afzonderlijk gecontroleerd door medewerkers van de app. Soms is het vervelend wanneer een opdracht wordt afgekeurd omdat je er tijd ingestoken hebt. Aan de andere kant ben je de volgende keer wel alerter op fouten. Als je opdracht tot een goed einde hebt gebracht, wordt de vergoeding naar jouw account overgemaakt. Een soortgelijke manier om geld te verdienen met je smartphone is Roamler. Hier lees je er meer over.

Lees ook: 10x geld verdienen met apps via je smartphone

Plaats een reactie

Sitemap