Zo laat je goedkoop eten thuisbezorgen

Na een lange werkdag of een dagje luieren heb je vaak geen zin meer om te koken. Wat doe je dan? Dan laat je het eten gewoon naar je toekomen! Eten laten bezorgen is natuurlijk wel iets duurder dan zelf koken maar af en toe moet het kunnen. Extra korting is natuurlijk nooit weg en daarom hebben wij een paar slimme tips samengesteld zodat jij goedkoop eten kunt laten thuisbezorgen! Extra genieten voor weinig dus ;).

Goedkoop eten thuis bezorgen

Bespaar op de extra’s

Restaurants rekenen vaak de hoofdprijs voor extra’s zoals frietsaus en frisdrank. Deze extraatjes heb je vaak zelf nog wel in de koelkast staan. Focus je daarom zo min mogelijk op de bijzaken en houd je vooral bezig met de main topic: het eten! Zo bespaar je weer een paar euro per persoon!

Korting op bepaalde dagen

Profiteer van fikse kortingen op bepaalde dagen. Dit zijn vaak de maandag, dinsdag en woensdag. Omdat restaurants op deze dagen minder klanten hebben dan aan het einde van de week krijgen klanten op deze dagen korting. Op deze manier worden ze toch verleidt om iets te bestellen. Jij kunt hier weer van profiteren!

Vergelijk prijzen

Als je zin hebt in een pizza of broodje kebab zijn er vaak (vooral in de studentensteden) meerdere pizzaria’s en dönerzaken in de buurt. Niet alle restaurants hanteren dezelfde prijzen voor dezelfde soort pizza. Wie weet heeft een bepaald restaurant momenteel een actie lopen. Dan kun je beter voor dit restaurant kiezen dan voor een duurdere aanbieder.

Zoek een kortingscode

Restaurants of bezorgbedrijven bieden regelmatig kortingscodes aan. Als je deze inwisselt scheelt dit weer een paar euro persoon. Profiteer bijvoorbeeld nu van 25% korting op een bestelling bij Hungry.nl met kortingscode: STUDENTENLEVEN. De korting wordt speciaal aangeboden voor de studenten die slimme centen voor studenten bezoeken!

Op het moment zijn er ruim 2400 restaurants aangesloten bij Hungry.nl, en dit worden er elke dag meer. Dat komt goed uit, want dagelijks komen er duizenden bestellingen binnen van hongerige klanten!

Deze blogpost is gepubliceerd in samenwerking met een externe partij

Plaats een reactie

Sitemap