Zo kun je voortaan besparen op Starbucks

Starbucks kennen we allemaal. Een heerlijke hot caramel latte macchiato op weg naar college of een ijskoude frappuccino op een warme dag hebben we allemaal wel eens gehaald. Toch lopen de prijzen voor een kop koffie bij de Amerikaanse koffieketen flink op. Wij hebben een paar slimme tips om te besparen op Starbucks. 

Deel een Venti

Starbucks kent van originele twee maten (short en tall) maar korte tijd geleden zijn daar twee ‘maten’ bijgekomen namelijk Grande (473ml) en Venti (591ml). Als je een Verdi bestelt heb je dus meer dan een halve liter koffie! Genoeg om te delen met een vriend/collega/studiegenoot. Bestel in plaats van twee tall caramel macchiato (€4,05 per stuk) één Verdi (€5,05) en schenk de andere helft van de inhoud in de beker van de ander. Besparing: 1,50 per persoon

besparen op starbucks

Maak zelf een latte

Super slim! Bestel een espresso (€2,05) aan de kassa en maak zelf een latte. In elke vestiging staan namelijk grote kannen warme melk die je vrij kunt gebruiken. Voeg dus een grote slok warme melk aan je espresso toe en geniet van je ‘goedkope’ latte.
Besparing: prijs tall café latte €3,15 – espresso €2,05 = €1,10 per beker. 

Skip snacks

Een lekkere snack bij je caramel cappuccino is natuurlijk nooit verkeerd. Helaas zijn deze ‘bijproducten’ altijd erg prijzig. Die muffins en brownies zien er heerlijk uit, maar meestal smaken ze toch niet zoals je gehoopt had. €3,75 voor een stukje cheesecake en een chocola cheesecake muffin lijkt ons iets te veel van het goeie.
Besparing: minimaal 3 euro per snack

Koop geen water

Veel koffiedrinkers vinden het lekker om een glas water bij hun koffie te drinken. Om deze reden kopen Starbucksgangers meestal flesjes water (€2,- p.s) bij Starbucks. Wat veel mensen niet weten is dat je de barista gewoon een glaasje kraanwater bij je koffie kan vragen. Helemaal gratis.
Besparing: 2 euro 

Leuk filmpje van Rambam waarin zij korting proberen te krijgen bij Starbucks. Ze willen geen frappuccino maar bestellen alle ingrediënten van die drankje apart…

Plaats een reactie

Sitemap