Verdien geld met jobtippen

In deze tijd is het voor veel mensen lastig om een baan te vinden. Doe hier je voordeel mee! Meld je aan bij jobtippers en ontvang regelmatig mails met vacatures. Stuur deze mail door naar een bekende (zonder werk) en zorg ervoor dat hij/zij gaat solliciteren voor de desbetreffende baan. Wanneer hij of zij aangenomen wordt, krijgt de Jobtipper € 250,-! How easy!?

Het kan ook zo zijn dat je zelf reageert op een vacature die je als Jobtipper binnen krijgt. Als je aangenomen wordt, ontvang je ook €250,-!

Naast die 250 euro per succesvolle sollicitatie is het ook mogelijk om geld te verdienen door nieuwe leden te werven als Jobtipper. Wanneer een Jobtipper die door jou is aangebracht een vacature doorstuurt aan een werkzoekende, dan ontvangt hij € 250 en jij krijgt € 50.  Als de door jou aangebrachte jobtipper nu ook weer nieuwe jobtippers aanbrengt en één van deze jobtippers is succesvol dan ontvang jij € 25. Dit systeem gaat 5 lagen diep, wanneer een Jobtipper op de 5e laag succesvol is, krijg je zelfs nog € 2,50.

Je hoeft er waarschijnlijk vrij weinig voor te doen om een geschikt persoon te vinden omdat veel mensen in deze tijd op zoek zijn naar werk en er dus best veel sollicitaties kunnen komen op de vacatures die je plaatst. Ook is het handig om de vacatures te delen op social media. Zo promoot je de vacatures nog beter onder al je vrienden.

Begin vandaag nog met jobtippen

Plaats een reactie

Sitemap