Uiterlijke verzorging voor een appel en een ei

Net zoals ieder ander mens heeft een student ook belang bij uiterlijke verzorging. Het probleem van uiterlijke verzorging is dat het een dure ‘hobby’ is. Eigenlijk is het best raar, om een beetje fatsoenlijk voor de dag te komen moeten we al gauw enkele tientjes per maand neerleggen.

Uiterlijke verzorging voor weinig

Een goede oplossing om geld te besparen op bijvoorbeeld je haar is best lastig te vinden. Bedenk je echter dat er vast één iemand in je kennissenkring is die de kappersopleiding doet. Zo kun je je vaak voor een leuk, afgesproken bedrag laten knippen door je vriend of vriendin. Een ander alternatief is om je als model op te geven. Bij de kappers- of schoonheidsspecialistenopleiding zijn ze vaak op zoek naar mensen die zich beschikbaar stellen als model. Zodat ze nieuwe stijlen op jou kunnen uitproberen. Uiteraard moet je wel avontuurlijk ingesteld zijn. Het is namelijk niet zonder risico!

Koop je shampoo en douchegel bij de op=op voordeelshop. Vrijwel elke stad kent wel een aantal van deze winkels. De dure verzorgingsproducten worden hier aangeboden voor een lagere prijs omdat ze vaak in grotere getale worden ingekocht. Doe hier je voordeel mee!

Plaats een reactie

Sitemap