Snel bijverdienen met dagjeswerk

Een bijbaan, studiefinanciering en eventueel nog een bijdrage van je ouders. Hier moet de gemiddelde student het mee doen. Meestal verdien je net genoeg om de maand mee rond te komen. Maar er zijn zo van die dagen dat je onverwacht op stap gaat en je eigenlijk iets té uitgeeft dan gepland. Het resultaat: Een lege bankrekening die pas de 24e wordt aangevuld.

Snel bijverdienen met dagjeswerk

Je hebt dus snel geld nodig. Dan kun je het beste op zoek naar dagjeswerk. Werk voor één dag zonder langer dienstverband. Als je op zoek gaat naar werk voor één dag kijk dan eerst even op de agenda. Het grootste aanbod van dagjeswerk vindt namelijk plaats tijdens evenementen. Tijdens evenementen zijn bedrijven vaak op zoek naar studenten die bijvoorbeeld promotiewerk doen. Om hier voor in aanmerking te komen is het verstandig om je in te schrijven bij een studenten uitzendbureau. Hier kun je aangeven dat je vooral geïnteresseerd bent in dagjeswerk. Zij bellen jou dan alleen als er een er passende vacature is.

Heb je zelf een leuke vacature gevonden? Zorg dan dat je snel reageert. Dagjeswerk is namelijk enorm populair door het hoge salaris en het is meestal leuke werk. Enkele voorbeelden van dagjeswerk zijn:

Promotiewerk

Veel bedrijven staan eens per jaar op een beurs om hun bedrijf te promoten. Zij hebben niet de mensen in dienst om dit op de juiste manier te doen. Hier worden dan ook vaak studenten voor ingehuurd. Denk bij promotiewerk bijvoorbeeld aan het uitdelen van flyers of samples.

Goodiebags inpakken

Tijdens evenementen pakken veel bedrijven groots uit en worden er bijvoorbeeld goodiebags uitgedeeld. Deze goodiebags worden vaak van te voren ingepakt door studenten. Dit is vaak maar een dag werk. Ideaal dus om snel even je rekening aan te vullen.

Opbouw klussen

Voordat een beurs of ander evenement van start kan gaan moet de hele boel opgebouwd worden. Deze werkzaamheden worden vaak uitgevoerd door studenten die graag de handen uit de mouwen steken.

Tip: Op woensdag 18 maart vinden de Provinciale Staten verkiezingen plaats. Op deze avond moeten alle uitgebrachte stemmen worden geteld. Hier kan je in een kort tijdsbestek relatief veel geld verdienen.

7 gedachten over “Snel bijverdienen met dagjeswerk”

 1. Beste Erik,

  Ik en mijn huisgenootje zijn twee masterstudenten. Wij zoeken simpel dagjeswerk, zoals goodiebags inpakken, om wat extra geld te verdienen.

  Zou u contact met mij kunnen opnemen?

  Hartelijke groet,

  L

  Beantwoorden
 2. Willen er nog studenten bijverdienen met de verkoop van samenvattingen of andere studiedocumenten? Voor de eerste 10 studenten die via dit bericht op slimmecentenvoorstudenten.nl zich aanmeldt bij Kennisdelen.org en een samenvatting plaatst, 5 euro bonus! (Volledige studieboeksamenvatting, tenminste 2014)

  Beantwoorden
   • Hallo Fleur,

    Excuses voor mijn late reactie, ik ben helaas niet geattendeerd op jouw bericht.
    Het werkaanbod is grofweg onder te verdelen in 2 soorten werk:
    – Routinematig simpel werk waar weinig inwerktijd voor nodig is.
    – Werk waarvoor specifieke vaardigheden vereist zijn die binnen bedrijven niet of niet voldoende aanwezig zijn (voorbeeld: De gemiddelde 4e jaars communicatie student kan waarschijnlijk een betere tekst schrijven dan de gemiddelde mkb ondernemer :-)).

    Als je nog meer vragen hebt, neem s.v.p. even via onze website contact met mij op.

    Groet, Erik

    Beantwoorden
  • Beste Erik,

   Zou je met mij contact op willen nemen via mijn mail? dmputtmann@gmail.com.

   Ik ben eerstejaars filosofie student, zeer taalvaardig en op zoek naar dagjeswerk waardoor ik deze maand nog snel geld kan verdienen. Ik hoor graag van je,
   Dani

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Sitemap