snel-bijverdienen-met-dagjeswerk

Snel bijverdienen met dagjeswerk

Een bijbaan, studiefinanciering en eventueel nog een bijdrage van je ouders. Hier moet de gemiddelde student het mee doen. Meestal verdien je net genoeg om de maand mee rond te komen. Maar er zijn zo van die dagen dat je onverwacht op stap gaat en je eigenlijk iets té uitgeeft dan gepland. Het resultaat: Een lege bankrekening die pas de 24e wordt aangevuld. Je hebt dus snel geld nodig. Dan kan je het beste op zoek naar dagjeswerk. Werk voor één dag zonder langer dienstverband.

Als je op zoek gaat naar werk voor één dag kijk dan eerst even op de agenda. Het grootste aanbod van dagjeswerk vindt namelijk plaats tijdens evenementen. Tijdens evenementen zijn bedrijven vaak op zoek naar studenten die bijvoorbeeld promotiewerk doen. Om hier voor in aanmerking te komen is het verstandig om je in te schrijven bij een studenten uitzendbureau. Hier kan je aangeven dat je vooral geïnteresseerd bent in dagjeswerk. Zij bellen jou dan alleen als er een er passende vacature is.

Heb je zelf een leuke vacature gevonden? Zorg dan dat je snel reageert. Dagjeswerk is namelijk enorm populair door het hoge salaris en het is meestal leuke werk. Enkele voorbeelden van dagjeswerk zijn:

Promotiewerk
Veel bedrijven staan eens per jaar op een beurs om hun bedrijf te promoten. Zij hebben niet de mensen in dienst om dit op de juiste manier te doen. Hier worden dan ook vaak studenten voor ingehuurd. Denk bij promotiewerk bijvoorbeeld aan het uitdelen van flyers of samples.

Goodiebags inpakken
Tijdens evenementen pakken veel bedrijven groots uit en worden er bijvoorbeeld goodiebags uitgedeeld. Deze goodiebags worden vaak van te voren ingepakt door studenten. Dit is vaak maar een dag werk. Ideaal dus om snel even je rekening aan te vullen.

Opbouw klussen
Voordat een beurs of ander evenement van start kan gaan moet de hele boel opgebouwd worden. Deze werkzaamheden worden vaak uitgevoerd door studenten die graag de handen uit de mouwen steken.

Tip: Op woensdag 18 maart vinden de Provinciale Staten verkiezingen plaats. Op deze avond moeten alle uitgebrachte stemmen worden geteld. Hier kan je in een kort tijdsbestek relatief veel geld verdienen.

6 Reacties

  1. joyce 10/04/2017
  2. Kennisdelen.org 20/05/2016
  3. Erik 16/06/2015
    • Fleur Melkert 10/09/2015
      • Erik 21/09/2015
    • Dani 17/05/2016

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *