Slim boodschappen doen

Hieronder een aantal handige tips om slim boodschappen te doen! 

Koop zoveel mogelijk producten uit het seizoen. Deze producten zijn vaak erg smaakvol , vers en betaalbaar. Hier vind je een handig overzicht met alle seizoensproducten!

Koop producten die in de aanbieding of bonus zijn. Bekijk wekelijks de folders van verschillende supermarkten bij jou in de buurt. Maak een boodschappenlijstje met de producten die je wilt kopen (en houd je ook daadwerkelijk aan dit lijstje!). Zo voorkom je impulsaankopen en geef je geen onnodig geld uit.

Haal je je boodschappen bij de Albert Heijn? Let dan vooral op de producten met een 35% sticker. Deze producten zijn te koop voor minder omdat er vaak een korte houdbaarheidsdatum op zit.

Koop alleen de voordeelverpakking als het product een lange houdbaarheidsdatum heeft. Anders is de kans groot dat de THT verloopt en moet je het product alsnog onnodig moet weggooien. Zonde!

Online shoppen is het nieuwe winkelen. Zo ook bij de dagelijkse boodschappen. Je bestelt gemakkelijk je boodschappen en je heb het de volgende dag in huis. Dit scheelt veel tijd en je houdt je makkelijker aan je boodschappenlijstje!

Heb je ook slimme tips voor tijdens het boodschappen doen? Vertel het ons! 

Plaats een reactie

Sitemap