Maximaal profiteren van korting met Het Laatste Tafeltje

Je komt laat thuis van college, hebt weinig zin om boodschappen te doen en je zit voor de verandering nog redelijk ruim bij kas. Samen met je huisgenoten, vriend(inn)en of date bedenk je om uit eten te gaan. Het mag alleen niet te veel kosten. Het Laatste Tafeltje biedt dan een ideale uitkomst!

Dit bedrijf zorgt ervoor dat de laatste tafeltjes bij restaurants ook vol komen te zitten. Om dit voor elkaar te krijgen geven ze hoge kortingen waar jij weer van kunt profiteren! De aanbiedingen komen op de dag zelf op de website en app waardoor je van tevoren niet weet waar je gaat eten en hoe hoog de korting is. De last minute zorgt voor leuke korting op een driegangenmenu, een goedkope lunch of een gratis voorgerecht etc. Dit verschilt per dag en per restaurant.

De app zorgt niet alleen voor hoge kortingen maar ook meer inkomsten voor een restaurant. Het gebeurt regelmatig dat gasten die gereserveerd hebben zonder enige vorm van afmelding wegblijven waardoor de tafels op het laatste moment leeg blijven.

Hoe werkt Het Laatste Tafeltje?

Je downloadt de app of gaat naar de website www.hetlaatstetafeltje.nl. Hier kun je aangeven in welke stad je uit eten wilt. Vervolgens geef je aan welke keuken je graag wilt eten, wat voor aanbieding je wilt gebruiken en druk op zoeken. Je krijgt nu alle restaurants te zien waar je een tafeltje kunt reserveren. Deze kun je ter plekke reserveren en meteen aanschuiven!

Je kunt ook restaurants waar je mogelijk een andere keer wilt eten in je lijst met favorieten zetten. Je krijgt dan een melding wanneer er een nieuwe aanbieding bij dit restaurant wordt aangeboden. Het zelfde geldt voor kortingen. Ben je geïnteresseerd in een bepaalde korting? Dan kun je dit aangeven en ontvang je ook push-meldingen wanneer en een nieuwe aanbieding voorbij komt.

Plaats een reactie

Sitemap