Leen je spullen uit tegen een vergoeding!

Als student weet je als geen ander hoe frustrerend het kan zijn als je studiefinanciering bijna op is. Even leuke dingen doen met je medestudenten zit er dan helaas niet meer in want de vaste lasten moeten ook betaald worden. Tevens is een bijbaan voor een student niet altijd vanzelfsprekend. De baantjes liggen niet voor het oprapen en studeren kost ook nog is veel tijd. Maar je kunt nu je spullen uit lenen tegen een vergoeding! Makkelijk en snel verdiend.

Leen je spullen uit: hoe werkt het?

Rentsy maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier je eigen spullen uit te lenen. Denk hierbij aan GoPro’s, statafels, (tuin)gereedschap, fietsen en wat je maar kunt bedenken, alles wat nuttig zou kunnen zijn voor een ander. Het platform is een sociale community, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan. De communicatie verloopt dan ook via een platform met een beveiligd chatsysteem.

Verhuur spullen

Als verhuurder kun je door dit platform een extraatje bijverdienen door je eigen spullen, die je niet of nauwelijks gebruikt, uit te lenen. Heeft het product dat je verhuurd al enige mankementen, dan kun je dit aangeven zodat de huurder hiervan op de hoogte is en je kunt de huurprijs eventueel verlagen. Het kan ook zijn dat het product dat je wilt verhuren (nog) niet bekend is bij Rentsy. Dit kun je aan geven via het contactformulier waarna het vervolgens aan het platform wordt toegevoegd.

Huur spullen

Als huurder kun je goedkoop een product lenen wat je slechts eenmaal of voor een korte periode gebruikt. Zoek een product via de zoekbalk die links bovenaan de pagina te vinden is. Haal het product op bij het reserveeradres en ga nauwkeurig om met andermans spullen.

Ga slimmer om met je spullen die je niet gebruikt en hou wat extra centen over aan het eind van de maand. Ben je benieuwd waarom dit een aanvulling kan zijn voor je studentenleven? Neem een kijkje op www.rentsy.nl en bekijk hoeveel je kunt bijverdienen.

Plaats een reactie

Sitemap