Leen je spullen uit tegen een vergoeding!

Leen je spullen uit tegen een vergoeding!

Als student weet je als geen ander hoe frustrerend het kan zijn als je studiefinanciering bijna op is. Even leuke dingen doen met je medestudenten zit er dan helaas niet meer in want de vaste lasten moeten ook betaald worden. Tevens is een bijbaan voor een student niet altijd vanzelfsprekend. De baantjes liggen niet voor het oprapen en studeren kost ook nog is veel tijd. Met Rentsy kun je je spullen uit lenen tegen een vergoeding! Makkelijk en snel verdiend.

Hoe werkt het?

Rentsy maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier je eigen spullen uit te lenen. Denk hierbij aan GoPro’s, statafels, (tuin)gereedschap, fietsen en wat je maar kunt bedenken, alles wat nuttig zou kunnen zijn voor een ander. Het platform is een sociale community, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan. De communicatie verloopt dan ook via een platform met een beveiligd chatsysteem.

Verhuren

Als verhuurder kun je door dit platform een extraatje bijverdienen door je eigen spullen, die je niet of nauwelijks gebruikt, uit te lenen. Heeft het product dat je verhuurd al enige mankementen, dan kun je dit aangeven zodat de huurder hiervan op de hoogte is en je kan de huurprijs eventueel verlagen. Het kan ook zijn dat het product dat je wilt verhuren (nog) niet bekend is bij Rentsy. Dit kun je aan geven via het contactformulier waarna het vervolgens aan het platform wordt toegevoegd.

Huren

Als huurder kun je goedkoop een product lenen wat je slechts eenmaal of voor een korte periode gebruikt. Zoek een product via de zoekbalk die links bovenaan de pagina te vinden is. Haal het product op bij het reserveeradres en ga zorgvuldig om met andermans spullen.

Ga slimmer om met je spullen die je niet gebruikt en hou wat extra centen over aan het eind van de maand. Ben jij benieuwd waarom dit een aanvulling kan zijn voor jouw studentenleven? Neem een kijkje op www.rentsy.nl en bekijk hoeveel je kunt bijverdienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *