Last minute wintersport

Het is alweer half maart en het wintersportseizoen loopt bijna ten einde. Reisorganisaties en appartementeigenaren doen er alles aan om ook de laatste weken de chalets en appartementen vol te krijgen. Doe hier je voordeel mee!

Last minute wintersport

Als je niet aan de schoolvakanties verbonden bent, is het zeker aan te raden om een last minute vakantie te boeken. Het grootste voordeel van deze vakanties is dat ze spot goedkoop zijn. Voor een paar tientjes boek je al een vakantie naar het sneeuwrijke Oostenrijk, Frankrijk of Tsjechië.

Een ander voordeel van een last minute vakantie is dat je de weersverwachtingen voor de komende twee weken (ongeveer) kunt voorspellen. Je bepaalt op basis van de sneeuwhoogte je vakantiebestemming. Wanneer je je skivakantie drie maanden vooraf boekt, bestaat er een kans dat je met je boardje op de piste staat zónder sneeuw. Ha-ha.

Dutchweek

In het Franse Val Thorens is er eind april de wel bekende Dutchweek! Een week waar vooral wordt gefeest, gedronken en wordt meegeblèrd op Nederlandse meezingers. Val Thorens is het hoogstgelegen dorp van Europa, waardoor het in april en mei altijd sneeuwzeker is! Uiteraard is deze week erg populair onder Nederlanders maar ook Duitsers en Fransen. Wees er daarom snel bij!

Bekijk hier de laatste wintersportdeal!

Dutchweek Val Thorens 26 april t/m 3 mei

Plaats een reactie

Sitemap