Gratis zingen onder de douche

Goed nieuws voor de personen die worden aangeraden het zingen voor onder de douche te bewaren. Je wordt voortaan begeleid door de beste muziek van dit moment. Helaas zijn de meeste radio’s niet geschikt voor een plaatsje in de badkamer, wil je niet geëlektrocuteerd worden. Maar met de doucheradio op waterkracht wordt elke douchebeurt een feestje. En je bespaart nog op je energie ook.

Zingen onder de douche

Muziek op stromend water
Zing jij dat het je een lieve lust is? Zing dan uit volle borst mee met de doucheradio op waterkrachtJe plaatst het apparaatje tussen de kraan en de slang van de douche. In de radio zit een turbine. Zodra je de douche aanzet, stroomt het water via de turbine naar de douchekop. De kracht van het water wordt omgezet in energie en de radio begint te spelen. Met de knoppen op de radio kies je je favoriete zender. En heb je even geen zin in muziek, dan kan je de radio ook gewoon uit zetten.

Uitgedoucht? Nog even nagenieten
Natuurlijk houd je er rekening mee dat je niet te lang onder de douche staat. Na 7 minuten, een gemiddelde douchebeurt, sta je alweer op de ietwat natte badmat. Maar dat kan jou niets schelen. Want ook al loopt de douche niet meer, de muziek blijft nog wel even spelen. Handig, zo’n oplaadbare batterij. Het mooiste is dat het je niets aan energie kost. Water is het enige dat je nodig hebt. Zo zijn er nog veel meer gadgets om energie te besparen. Veel doucheplezier!

Plaats een reactie

Sitemap