Geld verdienen met online gokken

Sommige studenten vinden het lastig om een bijbaantje te vinden. Ze zijn te oud voor een bijbaan (bijv. bij een supermarkt) of ze zijn te veeleisend (qua loon of werkzaamheden). Echter moeten er wel rekeningen en collegegeld betaald worden. Er zijn hedendaags tal van mogelijkheid om via een andere manier aan geld te komen. Een daarvan is online geld verdienen door gokken. Echter zit hier wel risico aan verbonden want je moet natuurlijk wel eerst investeren.

Balletje draaien

Een spel dat veel online gespeeld wordt is roulette. Dit komt omdat je winkansen bij roulette makkelijk te verspreiden zijn door het hanteren van een juiste roulette strategie. Een veel gebruikte strategie is de verdubbelingsstrategie. Hierbij wordt er vanaf een kleine inzet gespeeld en bij verlies wordt deze verdubbeld. Er wordt gespeeld op vakken met een winkans van 50%, zodat het risico is beperkt. Stel voor je zelf een bedrag vast dat je maximaal uit mag geven zoals 50 euro. Steek de winst in je zak en speel verder met deze 50 euro.

Sportwedstrijden

Naast een roulette kun je ook proberen geld te verdienen met het inzetten op sportwedstrijden. Voordat je geld inzet op een team of club, moet je eerst een goed doordachtte strategie bedenken. Begin eerst met een klein bedrag van 10 euro en kijk wat dit oplevert. Voor handige tips voor voetbalwedden klik hier.

Voordat er weddenschappen worden geplaatst, moet er de juiste bookmaker worden gezocht. Een bookmaker is bijvoorbeeld Unibet of Toto. Uiteraard zal er gekeken worden naar de quoteringen die worden gehanteerd, maar ook naar de snelheid van uitbetalen en de voorwaarden van de stortingen. Tip: wed nooit op sportwedstrijden wanneer je een paar biertjes op hebt. Je kunt vaak niet meer helder nadenken en een gevolg daar van is vaak dat je niet te goede beslissingen neemt en/of te veel geld inzet.

Succes verhalen

Je wilt het misschien niet horen, maar het is belangrijk dat je niet doorslaat met online gokken. Studenten zijn over het algemeen redelijk verslavingsgevoelig en snel afgeleid van van alles en nog wat. Wanneer je meerdere uren per dag bezig bent met het gokken, zal je studie er onder leiden en het je (waarschijnlijk) veel geld gaan kosten. Bekijk hier de sympotomen van een gokverslaving.

Plaats een reactie

Sitemap