Deze app betaalt je om te gaan hardlopen

Heb je ook altijd zo’n moeite om de hardloopschoenen uit de kast te halen en naar buiten te gaan? Vooral met de koude en donkere dagen is nóg een aflevering Stranger Things of Prison Break toch een tikkie aantrekkelijker dan de kou in. Maarrr voor al deze mensen is er nu een hardloop app ontwikkeld waar je geld kunt verdienen iedere keer dat je gaat hardlopen!! Ideaal!

Hardlopen voor geld

Het bedrijf Runster heeft de applicatie ontwikkeld als beloningssysteem voor mensen die meer gaan hardlopen. Helaas ga je er echter niet rijk van worden maar het is wel een leuke bijverdienste én het is een goeie stok achter de deur om wel te gaan lopen. Je wordt namelijk per afgelegde kilometer betaalt!

Bij level 1 ontvang je een karige 4 cent per kilometer. Gaandeweg wordt dit steeds meer en bij level 7 ontvang je al 1,76 per afgelegde kilometer! Dit is ongeveer al een tientje per vijf kilometer! Runster werkt met een eigen munt: runnies zijn de punten die je verdiend met hardlopen. Deze kun je vervolgens inwisselen voor ‘echt’ geld. Wanneer hardlopen je iets te ver gaat, kun je met de app ook wandelen. Met wandelen verdien je net zoveel per afgelegde kilometer als met hardlopen.

Uitbetaling

De uitbetaling wordt mogelijk gemaakt door de app-gebruikers zelf. Het kost namelijk 1,99 om de app aan te schaffen. De verdiensten voor de lopers per km worden zo uit de gemeenschappelijke pot betaald. Er is dus maar één manier om je geld terug te verdienen dat is lopen lopen lopen. De twee oprichters benadrukken dat Runster bedoelt is als extra motivatiemiddel om van die bank af te komen en niet als extra bijverdienste. Wij zijn hier deels mee eens. Het is en blijft nog eens een leuke (en sportieve) manier om een extraatje mee bij te verdienen. Momenteel is de app alleen nog beschikbaar voor Apple gebruikers.

hardlopen

Plaats een reactie

Sitemap