De vijf beste smartphones onder de 300 euro van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon maar heb je niet meer dan 300 euro te besteden? Goed nieuws, want er zijn genoeg smartphones onder de 300 euro verkrijgbaar! Wij hebben de vijf beste voor je uitgezocht!

Je smartphone is je alles. Verlies ‘m 2 minuten uit het oog en lichte paniek slaat toe. Het is daarom belangrijk om niet alleen op de prijs te letten maar ook op het design, functionaliteiten en het scherm.

1. Huawei P10 Lite 32gb

De budgetgigant Huawei timmert de laatste jaren ook in ons land flink aan de weg. Dit is niet voor niks want voor een zeer betaalbare prijs heb je al een prachtig toestel in handen. Met het strakke design straalt deze Huawei P10 Lite zeker geen goedkoopheid uit. Het 5.2 inch-scherm lijkt op papier hetzelfde te zijn als die van de P8 Lite (2017), met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Het toestel beschikt over 4GB werkgeheugen waardoor multitasken geen probleem is. Ook handig: deze smartphone beschikt over een snel-laad functie waarmee je accu weer in no-time opgeladen is! De prijs van deze smartphone is €299,-.

smartphones onder de 300

2. Sony Xperia XA1

Deze Sony is op het eerste oog opvallend smal en wat aan de lange kant. Het design is strak afgewerkt en de randen aan de buitenkant zijn minimaal. De smartphone beschikt over een 23 megapixelcamera, 3gb werkgeheugen en 32gb opslaggeheugen. De prijs die je betaalt voor deze opvallende smartphone is €279,-. Ook verkrijgbaar in zwart, wit en rose gold. Meer info vind je hier.

smartphones onder de 300

3. Lenovo P2

Als je opzoek bent naar een smartphone met een geweldige accu is de Lenovo P2 zeker aan te raden. uit onderzoek van de Consumentenbond gaat de accu van de Lenovo P2 minstens twee keer zo lang mee als die van de Huawei P10 Lite. Helaas is de camera wel iets minder van kwaliteit dan bij de andere toestellen. Het scherm is wel mooi groot en geeft helder beeld. De Lenovo P2 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en goud en kost je €280,-.

smartphones onder de 300

4. Motorola Moto G5 Plus

Deze Motorola biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het scherm is 5.2 inch, oogt vrij groot en biedt scherpe beeldkwaliteit. De opslagruimte is 32 GB en de camera maakt haarscherpe foto’s. Deze smartphone is verkrijgbaar in zwart, grijs en goud en kost je 275,-.

smartphones onder de 300

Smartphones onder de 300 euro zijn eigenlijk nog de allerbeste toestelen die er zijn. Bij een lagere prijsklasse moet de fabrikant bezuinigen op verschillende onderdelen zoals design, camera en scherm.

5. Samsung Galaxy J5

Wederom een smartphone die hoog scoort op de prijs-kwaliteitverhouding. Pluspunten: de voorcamera met 13 megapixels voor de beste selfies! De meeste telefoons in deze prijsklasse hebben een voorcamera van maximaal 8 megapixels. Verder werk de smartphone vlot en de accu gaat minimaal twee dagen mee. Een minpuntje aan deze Samsung is het opslaggeheugen van 16gb. Gelukkig is deze wel uit te breiden met een extra geheugenkaartje. De kosten voor deze smartphone zijn 249,- en hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, goud en !

Smartphones onder de 300

Bron: Consumentenbond

Plaats een reactie

Sitemap