De 5 origineelste WK-gadgets

Bij het WK hoort natuurlijk niet alleen het voetbal. Maar ook oranje tompoezen, versierde straten en de ‘supermarkthype’ de WK hamsters van de Appie. Een groot commercieel gebeuren vinden wij. Er zijn echter ook een paar grappige WK-gadgets die wij jullie niet willen onthouden. Wij presenteren u bij deze namelijk de 5 origineelste WK-gadgets!

1. Deze handige bieropener haalt niet alleen de dopjes van jouw bierflesjes maar tegelijkertijd is het ook een schietvoorwerp. Haal de dop van de fles, trek het schuifje naar achter, druk op de knop en schiet jouw dopje 5 meter ver weg.

ddsdfk

2. Support het Nederlands elftal door de uitslagen te voorspellen en bewaar al je prijzengeld in deze WK-spaarpot in de vorm van een voetbalschoen!

34_1E_002H_1

3. Deze hoofdparaplu beschermt je tegen de vele bierdouchejes die je over je heen krijgt als je er gescoord wordt. Natuurlijk beschermt het je ook gewoon tegen de regen en heb je altijd je handen vrij voor een biertje.

paraplu-wk

 

4. Wanneer je tijdens de wedstrijd de voorkeur geeft aan blikjes bier in plaats van flesjes kan dit nog wel eens een ontzettend handig apparaat voor jou zijn. Dit apparaat perst lege blikjes tot een plat, compact geheel en zorgt ervoor dat je wat ruimte overhoud in je prullenbak!

cancrusher1

5. Wij Nederlanders schijnen op dagen dat ‘ons oranje’ speelt nogal vaak te kiezen voor een simpel en makkelijk gerecht. Vooral als de man des huizes bepaalt wat er op tafel komt, moet het vooral niet te moeilijk en niet te gezond zijn. Speciaal voor de hotdog liefhebbers is er een ‘condiment gun’. Deze zorgt ervoor dat jij je 2 lekkerste sauzen op je hotdog kan spuiten!

condiment-gun

 

Wat is jou favoriete WK-gadget? Laat het ons weten in de comments!

Plaats een reactie

Sitemap