Dé iPad voor studenten? Je leest het hier!

Nieuwe iPhones, iPads en laptops zijn duur. En al helemaal voor studenten. Gelukkig is daar een oplossing voor. En de oplossing heet ‘refurbished’. Refurbished is de voordelige, betrouwbare keuze voor nieuw. Waarom refurbished zo voordelig is en waarom het ook goed voor het milieu is, lees je in dit artikel.

 

Refurbished, wat betekent dat?

Refurbished is het Engelse woord voor ‘reviseren’. Gebruikte toestellen worden opengemaakt, gereinigd en gerepareerd waar nodig. Doordat er dus weinig nieuwe onderdelen nodig zijn, blijft de prijs van refurbished product laag. Daarnaast zijn er ook geen onderzoek- en ontwikkelingskosten nodig. Een ander bijkomend voordeel is de verlaging van de CO2-uitstoot. Doordat er minder gegraven hoeft te worden naar schaarse delfstoffen en ertsen, wordt de CO2-uitstoot verlaagd. Een refurbished iPad kopen is dus een zeer interessante keuze.

Is dit dan de juiste refurbished iPad?

Van alle iPads kan je als student zijnde misschien het beste de iPad 2017 refurbished kopen. Dit toestel is het meest voordelig en beschikt over alles wat een gemiddelde student nodig heeft. Als je genoegen neemt met het gebruik van Word, stabiel internetten in Safari en het kijken van informatieve video’s in YouTube, zit je met deze iPad gebakken. De prijs-kwaliteitverhouding van dit toestel is zéér interessant voor studenten. Om dingen nog concreter te maken hebben we ook de specificaties op een rijtje gezet:

Refurbished iPad 2017 specificaties

Refurbished iPad 2017 specificaties

Het scherm van de iPad 2017 is een 9,7 inch Retina-beeldscherm. Het beeldscherm heeft een resolutie van 2048×1536 pixels, wat voor een prima kijkervaring zorgt. Verder zit er een A9 chip in deze tablet, wat voor stabiele prestaties zorgt. Vingerafdrukken op het beeldscherm worden een stuk lastiger dankzij de vingerafdrukbestendige coating. Je ontgrendelt de iPad 2017 refurbished met je vingerafdruk, wat Apple zelf Touch ID noemt. Selfies in het donker gaan soepel, dankzij de Retina Flash in de frontcamera gemonteerd zit.

Keurmerk

Bij de aankoop van een refurbished product is het altijd belangrijk om te controleren of de partij over een degelijk keurmerk beschikt. Voor refurbished iPhones en iPads is het keurmerk Refurbished in het leven geroepen. Hiermee worden de cowboys binnen de markt gescheiden gehouden van de kwalitatief betere refurbished producten. Let er dus altijd op dat de partij waar je een refurbished iPhone koopt over een keurmerk Refurbished beschikt.

Welke webshop heeft een keurmerk?

Als je zoekende bent naar een partij die over het keurmerk Refurbished beschikt, dan ben je bij Forza Refurbished op het juiste adres. Hun website is www.forza-refurbished.nl en je vindt er verschillende soorten refurbished iPads, maar ook iPhones. Verder kan je je aankoop uitbreiden met een mooie accessoire en krijg je in sommige gevallen zelfs deze er gratis bij! Neem dus gauw een kijkje!

Plaats een reactie

Sitemap