Word professioneel chipstester!

Aan het rijtje bijzondere banen die bizar goed verdienen, kunnen wij inmiddels een extra (lekkere) bijbaan toevoegen! Betaald chips proeven! Het Amerikaanse bedrijf PepsiCo is namelijk opzoek naar een professioneel food tester.

Als chipstester dien je verschillende soorten chips te testen en hier feedback over te geven. Dit kan onder andere gaan over de structuur, smaak, bite etc. PepsiCo vertegenwoordigd onder andere de merken Doritos, Lays en Buggles. Daarnaast is het bedrijf nog groot producent van grote frisdrank merken zoals Pepsi, Sisi en 7Up. Het proeven en beoordelen van frisdrank behoort ook tot de taken van een food tester. Hoe simpel én lekker kan het zijn? Helaas moet je wel een beetje avontuurlijk zijn ingesteld. De functie wordt namelijk niet in Nederland aangeboden maar bij de wester buren Engeland…

Om in aanmerking te komen als chipstester dien je aan een paar kenmerken voldoen.

  • Je rookt niet
  • Je moet een goede gezondheid hebben. Je mag ook niet intolerant zijn voor bepaalde producten
  • Je bent sociaal, communicatief sterk en beschikt over IT- skills (waar heb je dit voor nodig?)
  • Je bent bereidt om heel veel eten en drinken te consumeren (ja duhh)

Voldoe je aan de bovengenoemde voorwaarden en ga je bijvoorbeeld een half jaar studeren in Engeland? En ben je nog opzoek naar een bizar leuke bijbaan voor minimaal 8 uur per week? Je kunt het altijd proberen! Bekijk hier de vacature. Solliciteren kan nog tot 6 maart.

Bron: Ze.nl

Plaats een reactie

Sitemap