Witgoed huren als student

Het leven van een student gaat niet altijd over rozen. Als student zit je waarschijnlijk redelijk wat katers uit in de collegezaal, eet je misschien iets te veel pizza’s en geef je (te) veel geld uit aan onnodige dingen (die op het moment heel nodig lijken). Hoewel fastfood altijd lekker blijft en je eigenlijk nooit te veel schoenen kunt hebben, is het wel nodig om zo nu en dan op de centen te letten.

Hoe leuk het studentenleven ook is, diverse dure apparaten zoals een televisie, koelkast of een wasmachine zal je in je studenten huishouden ook nodig hebben. Je kunt niet altijd naar de wasserette om de hoek blijven lopen of je moeder ieder weekend opzadelen met een paar kilo vuile was. Maar wat nou als er een oplossing is die ervoor zorgt dat je je zorgeloze studentenleven kunt blijven leven en tegelijkertijd rustig de was kunt doen in je eigen studentenhuis? Zou het niet ideaal zijn om die voetbalwedstrijd op je eigen televisie te kijken, in je eigen huiskamer in plaats van in die bruine kroeg naast je huis?

Tweedehands of witgoed huren?

Natuurlijk kun je als student geld sparen door bijvoorbeeld een 40 inch televisie te kopen of een tweedehands televisie overnemen van een kennis.
Maar er zijn betere én goedkopere opties! Het is tegenwoordig ook mogelijk om als student witgoed te huren. Hierbij huur je voor ongeveer €20,- per maand witgoed zodat je als student nog kunt genieten van je studentenleven. Of je nu een goedbetaald bijbaantje hebt of niet, je zuur verdiende loontje lijkt ieder uur minder te worden. Gelukkig kun je witgoed leasen. Dit is opgezet voor studenten, studentenhuizen, studentencomplexen en woongroepen door heel Nederland, zodat iedere student rustig zijn of haar eigen was kan doen!

Plaats een reactie

Sitemap