Winkelen in het buitenland goedkoper

Winkelen in het buitenland goedkoper

Internationale winkelketens en merken hanteren niet overal dezelfde prijzen. Dat is een publiek geheim. Je kan deze kennis tot jouw voordeel gebruiken om heel wat geld te besparen door te winkelen in buurlanden zoals Duitslands en België!

Woon je vlak bij de grens? Dan kan het shoppen in het buitenland je een flinke cent opleveren, zowel voor kleine dagelijkse aankopen als voor grote aankopen. Woon je langer dan een uur rijden van de grens, dan heeft het weinig zin. De hoge brandstofkosten zullen het dan echter niet winnen van de lage prijzen. Als je toevallig een keer dichtbij de grens bent kun je slag natuurlijk wel slaan!

De cruciale eerste stap voor een geslaagde buitenlandse shoppingtrip is een stukje research. Zoek uit waar je het goedkoopste boodschappen kunt doen en bekijk hoe groot de afstand is. Ben je opzoek naar een nieuwe wasmachine? Vergelijk de winkels in Nederland met de buitenlandse winkels. Welke is het goedkoopst? Dit bespaart je veel zoekwerk als je daadwerkelijk aan het shoppen bent.

De mogelijke besparingen door het shoppen in het buitenland zijn erg groot. Dit kan wel meer dan €300,- schelen op een aankoop in eigen land!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *