Win €4.000,- met jouw geniale e-commerce idee!

Online shoppen; waarschijnlijk één van jouw favoriete bezigheden tussen het studeren door. Maar vaak resulteert dit, ondanks jouw harde werken, in een lege portemonnee aan het einde van de maand. Maar er is licht aan het einde van de tunnel.  Zalando biedt je namelijk de kans om een scholarship van €4.000,-  te winnen. Hoe? Door jouw eigen briljante idee!

Iedereen koopt wel eens iets online – een nieuwe telefoon, studieboeken, een nieuwe schooltas of een complete outfit. Maar wanneer je online aan het shoppen bent, vind je dan eigenlijk wel wat je zoekt? Krijg je tijdens het shoppen ook het advies of de hulp krijgt die je nodig hebt? Hoe irritant winkelmedewerkers in fysieke kledingwinkels soms ook kunnen zijn, toch mis je ze wel een beetje tijdens het online shoppen

Daarom is Zalando altijd in de weer met het vraagstuk hoe zij hun klanten kunnen voorzien van het beste persoonlijke advies tijdens hun online shopping experience. Wat mis jij als je online shopt en hoe zou dit volgens jou beter kunnen? Heb jij als student hier een eigen visie over of misschien wel de gouden tip? Zet jouw idee dan op papier en doe mee met Zalando’s “Best in class”- competitie!

Hoe doe je mee met jouw geniale e-commerce idee?

  1.   Schrijf een essay van 2.000 – 3.000 woorden (ongeveer 5/7 A4tjes) waarin je antwoord geeft op de volgende vraag: “Hoe kan Zalando ten opzichte van fysieke kledingwinkels een betere online shopping experience bieden in de vorm van inspiratie, stijladvies en de juiste begeleiding?”
  2.  Stuur jouw essay in PDF-formaat, samen met een inschrijvingsbewijs van het huidige studiejaar voor vrijdag 30 juni 2017, 23u59 op naar: bestinclass@zalando.nl.
  3.  Op vrijdag 14 juli 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt. Naast een geldpot van €4.000 wordt de winnaar uitgenodigd voor een tweedaagse e-commerce-experience bij Zalando in Berlijn. Meer informatie vind je op Zalando.

Deze blogpost is gepubliceerd in samenwerking met een externe partij

Plaats een reactie

Sitemap