Wie betaalt wat app

Ga je dit jaar met een grote groep vrienden/vrienden op vakantie of naar een festival? Dan worden er vaak gemeenschappelijke kosten gemaakt voor boodschappen, drankjes en uitjes. Deze moeten natuurlijk verdeeld worden per persoon.

Wie betaalt wat app

Dit is niet altijd makkelijk omdat de één soms een drankje meer of minder drankje dan de ander. Voor deze situaties is een handige applicatie ontwikkeld. De app heet ‘Wie betaalt wat’. Op deze manier is splitten niet moeilijk meer!

Je downloadt de app en registreert je e-mailadres. Je ontvangt vervolgens een bevestiging die je moet accepteren. Vervolgens kun je je vrienden ook uitnodigen voor de app. Zij krijgen aansluitend een e-mail met de uitnodiging van ‘wie betaalt wat’. Je kunt je vrienden dan bij een lijst toevoegen. Bijvoorbeeld ‘vakantie 2014‘. Je kunt tevens verschillende lijsten aanmaken met verschillende vrienden.

De app is te downloaden voor Android en iTunes gebruikers. De app is voor Android gebruikers gratis en voor iTunes fans kost het 0,99 om de applicatie te installeren op de telefoon.

Plaats een reactie

Sitemap