Welke bijbaan verdient het meest?

Over enkele maanden is het weer zomervakantie! Voor de meeste studenten de tijd om te genieten en even niet aan school te hoeven denken. Maar ook de tijd dat je in korte tijd veel bij kunt verdienen. Misschien ga je het komende schooljaar een half jaar in het buitenland studeren of ga je op kamers wonen. In dit artikel krijg je daarom antwoord op de vraag: welke bijbaan verdient het meest?

Best betaalde bijbaan voor studenten

Salaris: 17 jaar: 5-7 euro 22 jaar: 9-15 euro
Kies voor de zorgsector. De zorg betaald beter dan de meeste mensen denken. Thuiszorgorganisaties zetten jongeren zetten jongeren meestal in voor huishoudelijke- en schoonmaakwerkzaamheden. Ziekenhuizen zoeken mensen die maaltijden klaarzetten of het archief bijwerken.

Salaris: 17 jaar: 4-7 euro 22 jaar: 8-12 euro
Werken in de horeca – Bijbanen in de horeca zijn één van de populairste. Zet je mooiste glimlach op, doe je uiterste best en wordt niet boos als iemand een glas cola over je heen gooit. Wedden dat vette fooi vangt?!

Salaris: 17 jaar: 5/6 euro 22 jaar: 9/10 euro
Logistiek werk – Bestellingen klaarzetten en dozen inpakken voor distributiebedrijven betaald boven verwachting hoog. Let er op dat je voor deze sector meestal minimaal 3 weken beschikbaar moet zijn.

Salaris: 17 jaar: 7/8 euro 22 jaar: 11/12 euro
Callcenter – Als telefoniste werken in een callcenter leverd je al zo’n 60 á 70 euro per dag op. Je moet wel commercieel ingesteld zijn. Er worden namelijk doelen gesteld die je binnen een bepaalde tijd moet behalen. Hierdoor ligt het loon boven het gemiddelde. Er worden vaak extraatjes zoals bonussen weggegeven als je targets hebt gehaald.

Salaris: Van 8 tot 16 euro ongeacht de leeftijd
Dagjeswerk – Ga in een pretpark of dierentuin werken. Festival en buiten evementen zijn zomers ook erg intrek. Het is simpel maar vooral leuk werk!

Salaris: wat de klant ervoor geeft.
Wordt eigen baas – Ben je handig met computers, administratie of liggen je skills bij auto’s wassen? Wees assertief en bied jezelf aan! Houdt er wel rekening mee dat je er in het begin weinig aan verdient. Je bepaalt zelf je uurtarief en kunt zelf je tijd in delen. Ideaal!

1 gedachte over “Welke bijbaan verdient het meest?”

Plaats een reactie

Sitemap