Welk gratis proefabonnement neem jij in de decembermaand?

Met de feestdagen en de kerstvakantie in het vooruitzicht, is het waarschijnlijk noodzakelijk op de kleintjes te letten. Maar met twee weken vrij, wil je je tijd natuurlijk wel leuk besteden. Daarom hebben wij een handig overzicht gemaakt met de leukste GRATIS proefabonnementen voor december! Zo hoef je zeker niet te vervelend en kost het je niets!

Films en series

Netflix en Videoland zijn in Nederland momenteel de grootste spelers op de on demand markt. Beide bedrijven bieden exclusieve films en series om de consument over te halen zich bij hen aan te sluiten. Bovendien bieden ze beiden eenmalig één maand een proefabonnement. Tijdens het aanmelden (voor je proefabonnement) dien je alvast je rekeningnummer in te vullen waarna het abonnement na de proefperiode gewoon doorloopt. Denk er tussen tijdig aan dat je het abonnement ook weer moet opzeggen! Wil je nog een maand genieten van gratis films en series? Maak dan een nieuw account aan met een ander rekeningnummer!

Gratis proefabonnement op kranten

Papieren kranten zijn misschien niet voor iedere student interessant maar je kunt wel vaak 1 of 2 maanden een gratis proefabonnement opnemen. Doe je vader, moeder, oma, opa of je zelf een plezier met een maandje gratis landelijke of regionale nieuws. Naast al die iPhones, tablets en pc’s is het ook wel is fijn om via old school papier artikelen te lezen. Op krant.nl kun je zien welke kranten je momenteel gratis kunt aanvragen en welke bij jou in de buurt bezorgd worden. Handig!

Tijdschriften

Bij tijdschriften krijg je vaak maar één nummer van een tijdschrift gratis in plaats van een aantal weken. Bijvoorbeeld een gratis Veronica, woontijdschrift of een glossy zoals de Eva, Viva of Story. Ga zelf op zoek naar een gratis tijdschriften in de zoekmachines of kijk bijvoorbeeld eens op deze website. Hier vind je een goed overzicht van gratis tijdschriften. Ook kun je op Tijdschrift.nl met de kortingscode tijdschriftgratis een gratis digitaal tijdschrift naar keuze ontvangen. Dit is dan wel weer handig voor de tablet ;).

Luisterboeken

Al bekent met luisterboeken? Of nieuwsgierig of het iets voor je iets? Op Storytel kun je twee weken lang gratis luisterboeken luisteren en er achterkomen of dit iets voor je is. Bij Storytel kun je boeken offline opslaan en hoef je dus niet via Wifi of mobiele data te luisteren. Let op: ook bij dit gratis proefabonnement dien je tijdig af te melden. Vergeet je dit? Dan betaal je helaas pindakaas de volle pond.

Lees ook: De vijf beste smartphones onder de 300 euro van dit moment

2 gedachten over “Welk gratis proefabonnement neem jij in de decembermaand?”

Plaats een reactie

Sitemap