Waar haal je het goedkoopste kratje bier

Bier is een onmisbaar goed in het studentenleven. De meesten drinken het omdat ze het lekker vinden maar een enkeling om financiële redenen. Bier is namelijk goedkoop. Een biertje in de kroeg kost vaak maar 2 euro. Voor een glas wijn of mixje betaal je al gauw 4 tot 8 euro. Ook in de supermarkt is het verschil goed te merken. 

Waar haal je het goedkoopste kratje bier

Waar je het goedkoopste bier haalt, is lastig te zeggen. Dit komt doordat de verschillende biersoorten regelmatig in de aanbieding verschijnen. Een kratje bier is dan al gauw 3 á 4 euro goedkoper dan normaal. Op biernet.nl blijf je altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen. Vul onder het kopje info de dichtstbijzijnde supermarkt in en klik op zoeken. Vervolgens krijg je alle bieraanbiedingen van jouw supermarkt. Zo mis je nooit meer een aanbieding!

Het Aldi, Lidl en basis bier van de meeste supermarkten is over het gemeen het goedkoopste bier. Maar of dit ook het lekkerste is, wordt door de meeste studenten betwijfeld. De meesten gaan toch liever voor de ‘duurdere’ A-merken.

Vergeet nooit je lege kratjes in te leveren. Het statiegeld wat je hiervoor krijgt, kun je vervolgens weer gebruiken voor nieuw kratje bier. Deze is dan € 3,90 goedkoper. Wanneer je de kratjes vergeet in te leveren betaal je eigenlijk € 3,90 meer voor een kratje dan normaal. Vergeet ook niet de lege frisdrankflessen in te leveren. Deze zijn meestal € 0,25 per fles waard.

Top 6 goedkoopste A-merken bier (zonder aanbieding)

1. Dommelsch € 11,59
2. Jupiler € 12,99
3. Alfa € 13,34
4. Amstel € 13,34
5. Warsteiner € 13,49
6. Heineken en Grolsch € 13,99

Hertog Jan, Gulpener en Palm zijn over het algemeen de duurste biermerken.

1 gedachte over “Waar haal je het goedkoopste kratje bier”

Plaats een reactie

Sitemap