Verdien bij als huiswerkbegeleider

De laatste periode van dit schooljaar komt er aan. Voor de meeste studenten een stressvolle periode met tentamens, deadlines en een overvolle agenda. Ben jij een slimme student die wel een paar uurtjes in de week vrij hebt? Geef bijles en verdien bij!

Bijverdienen als huiswerkbegeleider

Er is de afgelopen jaren een stijgende vraag naar huiswerkbegeleiders. Het is een leuke manier om iemand te helpen en je vergeet de geleerde stof ook minder snel. Tevens kun je er elke maand een leuke bedrag mee verdienen.

Ten eerste moet je natuurlijk studenten of scholieren vinden die behoefte hebben aan bijles. Je kunt beginnen met het ophangen van briefjes bij bijvoorbeeld de supermarkt, bibliotheek of een andere centrale plek. Vermeld je kwaliteiten en verwijs bij interesse naar je telefoonnummer of e-mailadres. Je kunt je ook aanmelden op huiswerkbegeleiding of hulpstudent. Natuurlijk betaal je bij deze sites wel een bedrag voor de dienst (zij helpen jou aan werk).

Deel zelf je tijd in

Als huiswerkbegeleider ben je vrij om zelf je tijd in de delen. Je bepaalt zelf wanneer je les geeft en waar. Dit kan bijvoorbeeld bij jou of je leerling thuis maar het kan ook in de bibliotheek of op een andere rustige plek. Je loon als huiswerkbegeleider ligt ongeveer tussen de 5 en 8 euro per uur. Dit is afhankelijk van je leeftijd. Als je ‘zwart’ werkt, kun je ook samen tot een overeenkomst komen.

Lees ook: bijverdienen als privé chauffeur

Plaats een reactie

Sitemap