Uit eten voor minder dan een tientje in Utrecht

Na het succes uit eten voor minder dan een tientje in Amsterdam nu de Utrechtse variant. Utrecht staat op de 3e plaats van grootste studentensteden van Nederland. Om deze reden denken wij dat er ongetwijfeld veel studenten zijn die lekker uit eten willen maar dan wel voor weinig geld. Wij hebben 5 Utrechts hotspots geselecteerd waar je kan eten voor minder dan een tientje!

‘t Gras van de buren

‘t Gras van de buren aan Lange Jansstraat 16 is een gezellig cafeetje in hartje centrum en waarschijnlijk bij menig Utrechtse student bekend om zijn goedkope lunch en diner deals. Je betaalt voor een diner een kleine 15 euro. Iets meer dan een tientje, maar dan krijg je wel meteen een 3-gangendiner! Meer informatie vind je hier.

minder dan een tientje

Florin

Bij deze gezellige Engelse pub aan de Nobelstraat 2 betaal je voor een studentenmenu maar €6,-(!!). Je hebt keuze uit simpele maar lekkere gerechten zoals lasagne, schnitzels, fish and chips en kip saté. Bij het gerecht wordt salade, friet en frietsaus geserveerd. Meer info vind je hier.

Uit eten voor minder dan een tientje

Meneer Smakers

Meneer Smakers is een hippe burgerbar in de binnenstad vanUtrecht. Hier eet je tussen de 7,50 en 9 euro een vlees of vega burger, met een portie handgemaakte friet ernaast. Geen plek om uren te tafelen, wel om na een lange dag winkelen even bij te komen en je maag te vullen. Meneer Smakers heeft inmiddels drie locaties in Utrecht: Nobelstraat 143, Oude Gracht 116 en Twijnstraat 62.

minder dan een tientje

Gys

Lekker, gezond en biologisch zijn de kernwoorden van eetcafé Gys aan de Voorstraat 77 en Amsterdamsestraatweg 113. Je hebt de keuze uit vlees, kip, of vega. Alle combinaties zijn mogelijk en niet geheel onbelangrijk; alle hoofdgerechten zijn onder de 10 euro.

Minder dan een tientje

Café Rex

Dit gezellige café is gelegen aan de Nobelstraat 207. De studentenhap is iedere dag voor maar 7 euro verkrijgbaar en de keuken sluit om 22.00. Vaak is er keus uit 2 of 3 gerechten gevarieerd met vlees, kip en vegetarisch. Bekijk hier de website van Café Rex.

Bekijk ook:

  • Uit eten voor minder dan een tientje in Amsterdam
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Enschede
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Delft
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Leiden
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Nijmegen
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Groningen

1 gedachte over “Uit eten voor minder dan een tientje in Utrecht”

Plaats een reactie

Sitemap