Uit eten voor minder dan een tientje in Rotterdam

Lekker en betaalbaar uit eten, welke student houdt daar nou niet van? Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. Hieronder vind je vijf Rotterdamse restaurants waar je uit eten kunt voor minder dan een tientje. Smullen voor een prikkie dus!

Mr. Salad

Mr. Salad is de eerste echte saladebar van Rotterdam. Je vindt er heerlijke, gezonde salade variërend van vis of vlees tot vegan. Het leuke aan het restaurant is de frisse uitstraling en de open keuken. Zo kun je direct zien hoe jouw salade bereid wordt. Een goedgevulde salade kost ongeveer tussen de €8,- en €10,-. Voor andere gerechten zoals soep betaal je per kom €5,- en voor een warme wrap €7,-.  Het adres van Mr. Salad is Goudsesingel 235A.

Supermercado

Dit Mexicaanse restaurant staat in Rotterdam bekend als smaakvol én betaalbaar! Een echte aanrader is de Supermercado Ensalada klein (€5,-) of groot (€10,-) met kikkererwten, quinoa, rozijnen, granaatappel en mango-chilidressing. Natuurlijk kun je er ook terecht voor een portie nachos (€8,50) of een verfrissende cocktail. Helaas valt deze combinatie van gerechten wel boven het benoemde budget ;). Supermercado is te vinden aan de Schiedamsevest 91.

Restaurant Hamburg

Bij Hamburg eet je burgers. De naam laat weinig fantasie over maar het eten smaakt er niet minder om. Bij Restaurant Hamburg eet je niet zomaar burgers. Je eet hier gigantische burgers van eerlijk rundvlees afgetopt met een bijpassend sausje. Ga je voor de classic of triple cheeseburger, dan blijf je onder de €10,-. De rest van de hamburgers op het menu zijn hooguit €2,- á €3,- duurder. Het restaurant is te vinden in het centrum aan Witte de Withstraat 94B.

Sugo Pizza

Dit Italiaanse restaurant is een ideale keuze voor mensen die nooit kunnen kiezen. Je bestelt hier namelijk kleine gerechtjes die je kunt delen of lekker zelf op eet. Er worden meer dan 10 verschillende soorten pizza geserveerd, variërend van vlees tot vegan. Als je twee á drie stukken pizza besteld betaal je tussen de €8,- en €13,-. Het adres van Sugo is Westblaak 87 & Aert van Nesstraat 20.

Takumi Rotterdam

Bij dit restaurant op de West-Kruiskade geniet je van betaalbaar (slurp) comfort food. Na het succes in Duitsland streek dit Japanse restaurant in 2017 ook in ons land neer. Een goedgevulde kom ramen kost ongeveer €10,-. Je kunt ook kiezen voor kleine hapjes die ideaal zijn om te delen. De kosten per hapje zijn ongeveer €5,-. Goed om te weten: als je op een doordeweekse dag voor 16.00 uur een kom ramen, noedelsoep en een side dish besteld, kost dit zelfs maar €3,50!! Takumi is te vinden aan de West-Kruiskade 9B.

Bekijk ook:

  • Uit eten voor minder dan een tientje in Amsterdam
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Enschede
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Delft
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Leiden
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Nijmegen
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Groningen
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Utrecht

Weet jij een restaurant in Rotterdam waar je heerlijk kunt eten voor minder dan een tientje? Laat het ons dan weten in de reacties!

Plaats een reactie

Sitemap