Uit eten voor minder dan een tientje in Nijmegen

Uit eten voor minder dan een tientje in…… studentenstad Nèmégûh! Deze stad heeft meer te bieden dan de mooie binnenstad en de Nijmeegse Vierdaagse, namelijk lekker eten! En dit hoeft niet veel te kosten! Bij de onderstaande 6 Nijmeegse hotspots eet je voor minder dan een tientje.

Goedkoop eten Nijmegen

Restaurant Wally

We beginnen meteen goed met een hamburgerrestaurant! Geen fastfood toko maar een echt restaurant met uitstekende bugers! Het vlees is duurzaam en wordt uit de directe omgeving verkregen. Zelfs aan de vegetariërs  is gedacht met de vegaburger. Restaurant Wally is gevestigd aan de Hertogstraat in Nijmegen. Tip: moet je wachten tot er een plekje vrij is? Speel ondertussen lekker met het letterbord aan de bar!

Uit eten voor minder dan een tientje in Nijmegen

Eetcafé de Muis

In hartje centrum ligt het gezellige eetcafé de Muis, waar je prima kunt eten voor maar €7,50. Het cafe biedt een goedkope studentenhap op maandag-, dinsdag- en woensdagavond dat bestaat uit vlees, vis of vegetarisch + friet. Het cafe is gevestigd aan de Tweede Walstraat 165 in het centrum op 10 minuutjes lopen van station Nijmegen.

Uit eten voor minder dan een tientje in Nijnemgen

Café Van Buren

Een gezellig en knus restaurant met goed eten. Zo kost een 3-gangenmenu hier maar €15,- en kun je deze helemaal zelf samenstellen! Keiiiii goedkoop dus! Je hebt keuze uit wel 40 verschillende soorten voor-, hoofd- en nagerechten! Van Buren is te vinden aan de Molenstraat 89 in hartje Nijmegen. De menukaart vind je hier.

Uit-eten-voor-minder-dan-een-tientje-in-Nijmegen

Pizzaria Pinoccio

Wellicht een bekende pizzaria aan de Molenstraat in Nijmegen. Op maandag, dinsdag en woensdag eet je hier de heerlijkste pizza’s voor ongeveer 7 euro per stuk. Naast pizza’s zijn er ook andere Italiaanse vis en vleesgerechten te krijgen en kun je er in overleg gemakkelijk met een grote groep terecht. Pinoccio is gevestigd aan de Molenstraat 99.

Uit-eten-voor-minder-dan-een-tientje-in-Nijmegen

Restaurant Zarzuela

Wanneer je even gezin hebt in burgers of pizza’s ga je naar Zarzuela. Dit restaurants serveert Mexicaanse en Spaanse gerechten. Goedkope gerechten vind je er vóór 18.00 uur, want alleen dan zijn alle hoofdgerechten 10 euro. Wees er snel bij want reserveren kan helaas (nog) niet ;). Zarzuela vindt je aan de Daalseweg 359 in Nijmegen Oost.

Restaurant De Dromaai

Een verrassend eetcafé aan Plein 1944 numero 25 in het centrum van Nijmegen. De prijzen voor de voorgerechten schommelen tussen de 4 en 6 euro, voor een hoofdgerechten betaal je ongeveer 10 euro en een lekker nagerechten kost 4 euro. Wanneer je bij De Dromaai alleen een hoofdgerecht voor 10 euro neemt en 1 á 2 drankjes, kom je waarschijnlijk rond de 15 euro uit ;) Tip: Je kunt hier ook terecht met grote groepen t/m 27 personen!

Uit eten

Tip: Neem wel altijd even je studentenkaart mee. De bediening kan hier om vragen wanneer je van plan bent om een studentenmenu te bestellen.

Bekijk ook: 

 • Uit eten voor minder dan een tientje in Utrecht
 • Uit eten voor minder dan een tientje in Enschede
 • Uit eten voor minder dan een tientje in Delft
 • Uit eten voor minder dan een tientje in Leiden
 • Uit eten voor minder dan een tientje in Amsterdam
 • Uit eten voor minder dan een tientje in Groningen

7 gedachten over “Uit eten voor minder dan een tientje in Nijmegen”

  • Hi Klepper, bedankt voor je toevoeging! De Dromaai ziet er inderdaad ook erg budgetvriendelijk uit! We zullen het restaurant toevoegen aan de lijst ;)

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Sitemap