Goedkoop eten in Groningen? Bekijk deze vijf hotspots!

Na Amsterdam en Utrecht is het nu de beurt aan dé studentenstad van het hoge Noorden: Groningen. Lekker eten buiten de deur kan in deze studentenstad ook zeker budgetvriendelijk. Wij hebben 5 hotspots geselecteerd waar jij als student kunt eten voor minder dan een tientje!

Goedkoop eten in Groningen

De Uurwerker

Deze studentenhotspot ligt aan de Uurwerkersgang 24 en is relatief bekend bij de Groningse studenten. De Uurwerker serveert pizza’s waarvan de meesten de 10 euro grens nog net niet aan tikken inclusief een glas bier, wijn of fris. Ga je voor iets duurder zoals een steak- of visgerecht dan betaal je ongeveer 12 á 15 euro per gerecht.

minder dan een tientje

Pappa Joe

Pappa Joe is een gezellige burgertent in hartje centrum (Folkingestraat  46) waar je met je studentenkaart een heerlijke burger verovert voor minder dan 10 euro! De menukaart bestaat voor het grootste deel uit diverse rundvleesburgers met van alles en nog wat. Maar voor de veggi’s niet getreurd, er zijn ook vegetarische burgers en salades verkrijgbaar.

minder dan een tientje

Drie Gezusters

Misschien wel de bekendste en leukste kroeg van Groningen. Hier kan je niet alleen stappen tot in de late uurtjes maar ook nog eens heerlijk en redelijk goedkoop eten. De meeste gerechten op de kaart zijn wel ietsie duurder dan een tientje maar wanneer je niet zo’n grote eter bent kun je hier prima eten voor +/-10 euro.  De Drie Gezusters is te vinden aan de Grote Markt 36-39.

minder dan een tientje

Het Feest

Het Feest biedt iedere dag drie feestmenu’s vanaf €5,95. Ook wanneer je van de kaart bestelt, blijf je altijd onder een tientje. Het gerecht wordt geserveerd inclusief een drankje zoals bier, wijn of fris. Het Feest is te vinden aan de Peperstraat 7 in hartje centrum.

De Pastafabriek

De Pastafabriek is een simpel, leuk en vooral budgetvriendelijk restaurant in de binnenstad van Groningen. Het restaurant serveert heerlijke pizza’s, pasta’s en salades allemaal onder de tien euro. De Pastafabriek is te vinden aan de Stoeldraaierstraat 25.

Minder dan een tientje

Ken jij een budgetvriendelijke hotspot in Groningen die wij vergeten zijn? Laat het ons hieronder weten!

Bekijk ook:

  • Uit eten voor minder dan een tientje in Amsterdam
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Enschede
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Delft
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Leiden
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Nijmegen
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Utrecht

4 gedachten over “Goedkoop eten in Groningen? Bekijk deze vijf hotspots!”

Een reactie plaatsen