Uit eten voor minder dan een tientje in Delft

Ook met een studentenbudget wil je wel eens buiten de deur eten. Zeker wanneer de tentamens achter de rug zijn of als blijkt dat je geslaagd bent voor een super moeilijk tentamen wil je natuurlijk wel een hapje buiten de deur eten. Wij hebben 5 betaalbare restaurants in studentenstad Delft op een rijtje gezet waar je kunt eten voor minder dan een tientje! 

Het boterhuis

Om meteen maar met een goede deal in huis te vallen; bij Het Boterhuis op de Markt worden er iedere week 2 verschillende weekschotels gereserveerd voor €9,95. Deze weekschotels bestaan uit vlees, vis of vegetarische gerechten. Op zondag en maandag gaan deze gerechten zelfs voor €7,50 per stuk over de toonbank. Bekijk hier de actuele weekschotels. Het Boterhuis is te vinden in hartje centrum aan de Markt 15-17a.

uit eten voor een tientje

HUmmUS

Dit gezellige Syrische restaurant is een echte must-go voor alle vega studenten onder ons, al is het voor de echte vleeseter ook zeker geen straf om hier een keer te eten. Gelukkig zijn de prijzen in het restaurant ook acceptabel. Je bestelt bijvoorbeeld een salade met (hoe kan het ook anders) hummus, kikkererwten, feta en falafel voor €8,50. Andere gerechten onder de 10 euro zijn een flatbread pizza, shakshuka en geroosterde aubergine. HUmmUS vind je aan de Molslaan 39.

uit eten voor een tientje

Afbeelding: indebuurt Delft

De Ruif

De Ruif zit op een prachtige plek in Delft, namelijk naast de Nieuwe Kerk. Als je hier gaat eten is het super leuk om een unieke plek te bemachtigen op de terrasboot van het eetcafé. Naast de normale menukaart serveren ze hier ook daghappen voor een schappelijke prijs van 7 euro per stuk. Adres: Kerkstraat 22-24.

minder dan een tientje

Wolbodo

Dit is geen restaurant of eetcafé maar een gezelligheidsvereniging waar je als student voor een klein prijsje lekker kunt eten. Aanschuiven kan op dinsdag, woensdag of donderdag. De gerechten wisselen iedere dag maar zijn wel altijd afkomstig uit de Aziatische keuken. Je zit doorgaans aan een lange tafel waar iedereen hetzelfde eet. De studentenprijs voor een maaltijd zijn altijd 5 euro. Wolbodo vind je aan de Verwersdijk 102.

Il Italiano

In deze traditionele pizzaria kun je terecht voor heerlijke verse pizza, pasta, panini’s en andere Italiaanse specialiteiten. Het restaurant ligt iets buiten het centrum (Krakeelpolderweg 50) waardoor het (nog) iets minder bekend is onder de Delftse studenten. Pizza’s en pasta’s zijn verkrijgbaar onder de 10 euro.

Weet jij een hotspot in Delft waar je heerlijk kunt eten voor minder dan een tientje? Laat het ons weten in de reacties!

Bekijk ook: 

  • Uit eten voor minder dan een tientje in Utrecht
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Enschede
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Nijmegen
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Leiden
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Amsterdam
  • Uit eten voor minder dan een tientje in Groningen

Plaats een reactie

Sitemap