Uit eten voor een prikkie

Als eerste in Nederland: een echt budget restaurant in Den Haag. Op 1 februari kun je in een luxe ambiance voor maar € 5,- een complete maaltijd + drankje krijgen. Dat noemen wij nou een uit eten voor een prikkie! 

Uit eten voor een prikkie

Ondernemer Ad Sedubun wil met zijn restaurant Dill de groeiende groep minder bedeelden bedienen: gezinnen die normaal niet uit kunnen eten, ouderen én studenten.

Alle ingrediënten komen uit de Lidl. Professionele koks bereiden de 5 euro maaltijden met vooral de wekelijkse aanbiedingen van de Duitse supermarkt. Werklozen en stagiaires in de bediening drukken de kosten.

Het restaurant ligt aan het Rabbijn Maarssenplein en wordt momenteel nog verbouwd. De ondernemer wil ook zijn restaurants in Liverpool en Manchester ombouwen tot eetgelegenheden waar je voor minder dan een tientje kunt eten.

Het zal druk worden in februari. Sebudun stelt wel een aantal regels om alles in goede banen te leiden. Gasten krijgen een 1/2 uur voor het ontbijt van € 2,50 en 45 minuten voor de lunch van € 3,50. Het diner mag 1,5 uur duren. Nu kunnen ook degenen zonder veel geld eens van een lekkere en gezonde maaltijd genieten!

Plaats een reactie

Sitemap