Top 5 best betaalbare smartphones van dit moment

Top 5 best betaalbare smartphones van dit moment

Een goed werkende smartphone is voor veel studenten levensstandaard numero uno. Toch willen veel studenten geen fortuin uitgeven aan een goede smartphone met camera, 4G internet en een mooi design. Om deze reden hebben wij een top 5 samengesteld met de best betaalbare smartphones van dit moment! 

1. HTC Desire 620

Een degelijke smartphone met een goede kwaliteitsverhouding. Het toestel heeft een camera met 8 megapixels en 1GB werkgeheugen. Deze kan uitgebreid worden met een extra geheugenkaartje die je aan de zijkant van het toestel kan inpluggen. Houd er wel rekening mee dat het toestel draait op verouderde Android 4.4 (KitKat) en ook geen update meer krijgt naar Lollipop of Marshmallow. Prijs: 150 – 180 euro -> meer info over de HTC desire 620 klik hier.

2. Microsoft Lumia 650

Deze Microsoft Lumia is gemaakt van aluminium, net als duurdere smartphones. Het toestel heeft Windows 10 als besturingssysteem en is daardoor super snel en voor iedereen makkelijk te besturen. De smartphone heeft 16GB opslaggeheugen en een camera met 8.0 megapixels. Prijs: 200 -220 euro -> meer info over de Microsoft Lumia 650 klik hier.

3. LG G4c

Deze LG G4c smartphone lijkt veel op de bekendere LG G4. Daarentegen is deze een stuk goedkoper en kun je er waarschijnlijk prima mee overweg. Deze smartphone heeft een mooi design en draait op het besturingssysteem Android 6.0 Marsmallow. De camera (5 megapixels) is minder aantrekkelijk maar maakt nog redelijke foto’s. Prijs 140 – 160 euro -> meer info over de LG G4c klik hier.

4. Huawei P8 Lite

Dit toestel van de Chinese smartphone-aanbieder Huawei is mooi, goedkoop en snel. De smartphone heeft een luxe en strak uiterlijk waardoor het niet te zien is dat het apparaat eigenlijk van plastic is. De P8 Lite ligt lekker in de hand door het grote scherm van 5 inch. Kortom een goede telefoon voor een goede prijs! Prijs: 170 – 180 euro -> meer info over de Huawei P8 Lite klik hier.


KPN Play Mobile leaderboard

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *