Thuis sporten is betaalbaar sporten

Betaalbaar sporten, dat wil iedereen wel! Gelukkig is de zomer in Nederland op dit moment behoorlijk aan het pieken! Een uitgelezen kans om de wereld jouw afgetrainde lichaam te laten zien. Heb je deze nog niet? Dan is dit artikel een uitgelezen kans om jou op een goedkope manier aan een getraind lichaam te helpen. Het is namelijk makkelijker en goedkoper dan je denkt. Met de volgende tips kan jij vanuit huis je lichaam trainen! ;) 

Betaalbaar sporten door middel van een bodyweight workout

Een bodyweight workout is eigenlijk het makkelijkste wat er is. Niks geen gewichten of stangen, maar enkel je eigen lichaamsgewicht. En het leuke is: de beste fitness oefeningen zijn bodyworkout oefeningen! Een aantal goede oefeningen vind je hier. Je kan vandaag al aan de slag gaan om nog deze zomer strak het strand te betreden!

De HIIT-workout voor vetverbranding

Eerlijk=eerlijk. Wil je echt snel een platte buik hebben? Dan moet je toch echt vet gaan verbranden. Een HIIT-workout zorgt voor versnelling van de vetverbranding. HIIT staat voor high intensity interval training. Je gaat hierbij in een korte tijd zeer intensief je lichaam trainen. Ook binnen de HIIT heb je weer verschillende manieren van trainen. Hier vind je meer over vetverbranding.

Maak een plan voor jezelf!

Wil je echt dat verbluffende succes op korte termijn? Maak dan een plan voor jezelf. Beslis bijvoorbeeld dat je op maandag en woensdag gaat hardlopen. Je gaat op vrijdag bijvoorbeeld een bodyweight workout doen van 30 minuten en op zondag knal je er nog een HIIT training tegenaan. Zorg wel dat je je ook echt gaat houden aan jouw plan, want alleen dan kan je tot jouw gewenste succes komen!;)

Tot slot: Gebruik je smartphone

Er zijn verschillende apps op je smartphone die je kunnen helpen met sporten. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal HIIT apps die jouw helpen bij het doen van je HIIT oefeningen. Hier vind je een aantal van deze apps.

Plaats een reactie

Sitemap