5 Tips voor het beste TV abonnement voor studenten

Het nieuwe studiejaar is weer begonnen. Dat betekent goed nadenken over je eerste levensbehoeften namelijk: wat is het nummer van de dichtstbijzijnde pizzeria? Hoe maak je studieontwijkend gedrag zo leuk mogelijk? Beschik ik over de leukste films en series? Wij helpen je een handje op weg met 5 tips voor het beste TV abonnement voor studenten.

1. RTL Late Night bij het ontbijt?!

Druk, druk, druk. Sporten, socializen, colleges, bijbaantje en dan ook nog tijd om te ontspannen. En wat is dan lekkerder dan languit op de bank voor de TV liggen? Maar wel wanneer het jou uitkomt. Een programma gemist? Dat is tegenwoordig niet zo erg meer. Je kijkt het gewoon on demand terug op je smartphone, tablet of TV. Om 8 uur ’s ochtends RTL Late Night van de vorige avond terugkijken? Dan kan gewoon!

2. Kijk jouw guilty pleasure op je gemak

Wil je niet met iedereen in de woonkamer naar voetbal kijken. Soms wil je na een hele dag college je hoofd leegmaken met Gieren met Goor. En we snappen dat je deze guilty pleasure niet met iedereen wilt delen. Daarom kijk je met Play van KPN waar jij wilt op je mobiel, tablet, laptop én TV. Het enige dat je nodig hebt is internet.

3. Sharing is caring

Als student moet je op je uitgaven letten, de Yum Yum Instant Noodles tijden kennen we allemaal. Het is daarom belangrijk dat je niet te veel geld uitgeeft aan onnodige abonnementen. Ben je abonnee op een tijdschrift die je (bijna) nooit leest? Opzeggen, dit geld kun je beter besteden aan een online TV abonnement. Tegenwoordig hoeft dit niet veel meer te kosten. Je deelt een TV abonnement zoals Play van KPN gewoon met je huisgenoot of je beste vriend of vriendin. Op deze manier heb je veel kijkplezier voor een schijntje (€11,99 per maand).

4. Studie modus: AAN

Leuk en aardig allemaal, maar je moet toch echt slagen! Studenten worden (nadat de jaren vorderen) een pro in studieontwijkend gedrag. Af en toe (lees: om de 5 minuten) even sociale media checken en zo nu en dan een aflevering Game of Thrones is niet echt bevorderend voor je studieprestaties. Wanneer je een aantal weken flink aan de bak moet, heb je het liefst zo weinig mogelijk afleiding en kun je je online abonnementen beter opzeggen. Dit kan geheel kosteloos en een maand later kun je je abonnement gewoon weer aanzetten. Ook handig als je naar het buitenland gaat voor een studie of reis.

5. Je hebt nu wel genoeg kattenfilmpjes gezien

Ondanks dat je een pro bent in studieontwijkend gedrag, heb je ondertussen alles al gezien op je Facebook, Instagram én Snapchat. Weet je niet meer wat je wilt kijken? Play van KPN heeft een erg handige functie: Verras me. Geef aan in welke mood je bent en hoeveel tijd je hebt. Het programma heeft op basis van deze gegevens leuke suggesties. Start direct met kijken maar PAS OP voor Binging gevaar. Je moet toch ook echt gaan studeren!

Probeer het Play van KPN lekker een maand gratis! Registreer je via Play en kijk binnen 5 minuten je favoriete tv programma’s, series en films. Ja echt!

Plaats een reactie

Sitemap