Studeren is al duur genoeg – bespaartip!

Iedere student heeft er mee te maken; collegegeld, boeken, laptop, studentenkamer huren en alle andere artikelen die je aan moet schaffen wanneer je gaat studeren. En naast al deze dure (en vaak ook minder leuke uitgave) zijn er natuurlijk nog de uitgaven om te ‘ontspannen’. Hier geven we graag geld aan uit, maar als het even kan ook weer niet teveel! Een nuttige bespaartip is daarom altijd welkom!

Waarop kun je dan besparen?

Elke student heeft de vanzelfsprekende uitgaven: je dagelijkse boodschappen, of juist een avondje lekker uit eten of op stap, je band die weer eens geplakt moet, of dat kappersbezoek wat nu écht eens moet gebeuren. Hoe fijn zou het zijn als je juist op deze dingen kunt besparen!

Hoe ga je dat doen?

Je kunt natuurlijk op de aanbiedingen in de supermarkt letten en de folders die in de brievenbus belanden doorspitten, maar dat zijn maar tijdelijke acties. Wat een veel betere bespaartip is, is gebruik te maken van de Knaek-studentenkortingspas & app. Hiermee krijg je het hele jaar door onbeperkt korting bij supermarkten, kroegen, cafés en restaurants. Maar ook op kleding, beauty en wellness én online. De kortingen kun je krijgen in 28 studentensteden in Nederland en België. Dus niet alleen in de stad waar jij studeert!

Ook nog geld verdienen in plaats van alleen besparen?

De missie van Knaek is: ‘Het leven van (mede)studenten veraangenamen met zinvolle kortingen’. Voor en door studenten! Jij kan dus mee beslissen welke kortingen je in jouw studentenstad wilt krijgen. In iedere stad is er namelijk een stadsmanager die verantwoordelijk is voor het regelen van de kortingen, maar ook voor de promotie van de Knaek onder medestudenten. Ben jij dus nog op zoek naar een leuke bijbaan? Dan kun je de stadsmanager worden van jouw stad! Stuur Knaek een e-mail of laat hier onder een bericht achter, dan zorgen wij ervoor dat er contact met je opgenomen wordt.

Deze blogpost is gepubliceerd in samenwerking met een externe partij

Plaats een reactie

Sitemap