Studentenkorting Zalando

De populaire winkel Zalando heeft studenten een lange tijd studentenkorting van 10% aangeboden. Echter hebben zij besloten hier per mei 2020 mee te stoppen. Uiteraard vinden wij het ontzettend jammer dat Zalando geen korting meer voor studenten aanbiedt. Wij hopen dan natuurlijk ook dat Zalando de korting voor de student op een later stadium weer terugbrengt, maar dat is natuurlijk niet zeker. Wil je toch nog kunnen profiteren van kortingen bij Zalando? Lees dan snel verder.

Meer kortingscodes van Zalando

Zalando deelt regelmatig kortingen uit op bepaalde producten. Ook kun je 10% korting ontvangen wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Zalando. Wanneer je bent ingeschreven blijf je op de hoogte van de aanbiedingen en ontvang je ook zo nu en dan een nieuwe kortingscode die je kunt gebruiken. Benieuwd welke kortingscodes je momenteel nog meer kunt gebruiken voor Zalando? Wij zetten de beschikbare actiecodes voor je op een rijtje.

Meer over Zalando

Zalando staat bekend om de grote collectie aan kleding, schoenen, beautyartikelen en accessoires van de grootste merken. Merken als Adidas, Calvin Klein, Diesel, Levi’s, Nike, Michael Kors en Tommy Hilfiger zijn slechts een kleine deel van de merken die Zalando te bieden heeft. Naast deze grote merken biedt Zalando ook producten onder haar eigen naam aan. Eén ding is zeker: Zalando heeft voor elk wat wils!

Sitemap