Studentenkorting Spotify

Als student heb je natuurlijk ook je ontspanning nodig. En wat is een betere manier om te ontspannen dan met muziek? In het openbaar vervoer, in je kamer of zelfs tijdens het studeren: je kunt van muziek genieten wanneer je maar wilt. Je hebt alleen geen zin om constant reclames te horen tussen jouw liedjes door. En dat is ook niet meer nodig met Spotify Premium voor studenten. Spotify biedt namelijk studentenkorting aan, en niet zomaar een: als je student bent kun je de eerste 3 maanden gratis genieten van Spotify Premium, en daarna voor maar 4,99 euro per maand. Deze code is geldig zolang jij studeert. Met de Premium variant van Spotify heb je geen reclames en kun je dus overal waar je bent genieten van de beste muziek, zonder gestoord te worden!

Meer kortingscodes van Spotify

Om onbeperkt van muziek te kunnen genieten, heeft Spotify verschillende opties. Je kunt Spotify Premium altijd één maand gratis proberen, als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Daarnaast zijn er verschillende Premium abonnementen beschikbaar: individueel (9,99 euro per maand), duo (12,99 euro per maand) en family (14,99 euro per maand). Mocht je kiezen voor een duo of premium abonnement kun je dus ook veel geld besparen, omdat er bij deze abonnementen meerdere accounts onder het abonnement kunnen vallen.

Meer over Spotify

Spotify is dé muziek streamingservice van het moment. Op Spotify kun je muziek en podcasts luisteren waar je maar wilt. Je kunt Spotify gebruiken op je smartphone, computer, tablet en nog vele andere apparaten. Het platform kan gratis of betaald gebruikt worden. Spotify heeft zo’n miljoen nummers beschikbaar op het platform, dus aan leuke liedjes is er zeker geen gebrek! Het platform is dan ook heel erg geliefd onder muziekliefhebbers.

Sitemap