Studentenkorting Rijksmuseum

Ben je een echte cultuurliefhebber en wil je graag een bezoekje brengen aan hét museum van Nederland? Dan ben je bij het Rijksmuseum aan het juiste adres. Een bezoek aan dit museum laat ongetwijfeld een goede indruk achter. Helaas biedt het Rijksmuseum geen extra korting voor studenten. Rijksmuseum studentenkorting had natuurlijk ideaal geweest voor studenten zodat zij sneller besluiten om het museum te bezoeken. Echter zijn er wel andere mogelijkheden om korting te krijgen bij het Rijksmuseum. Lees snel verder!

Meer kortingscodes van het Rijksmuseum

Hoewel het Rijksmuseum geen studentenkorting aanbiedt, zijn er verschillende andere manieren om wel korting te krijgen op een bezoek aan dit museum. Ben je 18 jaar of jonger of ben je in het bezit van een museumkaart, BankGiro Loterij VIP-Kaart, Stadspas, I Amsterdam City Card, Verenigng Rembrandt, KOG, VVAK of ICOM? Dan heb je mazzel, want dan is jouw bezoek helemaal gratis. Geldt dit allemaal niet voor jou? Dat is balen, maar dan hebben wij nog wel wat voor je. Om jou een voordelig bezoek aan het Rijksmuseum te kunnen bieden, hebben wij enkele geldige actiecodes verzameld.

Meer over het Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is misschien wel het populairste museum van heel Nederland. Dat heeft het museum mede te danken aan het adembenemende gebouw, de inrichting, tentoonstellingen, evenementen en de overige mooie faciliteiten. Het Rijksmuseum heeft maar liefst 80 zalen, waar veel meesterwerken getoond worden. Denk bijvoorbeeld aan de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn, Het Melkmeisje van Vermeer en Kindermoord in Bethlehem van Cornelis van Haarlem. Je kunt in dit museum bovendien eindeloos ronddwalen en genieten van de mooie kunst die het Rijksmuseum te bieden heeft.

Sitemap